Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σοβαρό ατύχημα για τον 20χρονο γιο της Angelina Jolie – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα για τον 20χρονο γιο της Angelina Jolie – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Pax, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 20χρονος Pax, οδηγούσε γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (29/07) το ηλεκτρικό του ποδήλατο στους δρόμους του Λος Άντζελες, όταν έπεσε στο πίσω μέρος ενός σταματημένου αυτοκινήτου.

Ο Pax δεν φορούσε κράνος, ενώ στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία και διασώστες που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς ανέφερε ότι πονούσε στο κεφάλι και στο ισχίο.

Ο Pax φέρεται να οδηγούσε επί της λεωφόρου Los Feliz, όταν κοντά σε διασταύρωση έπεσε με το ποδήλατο στο πίσω μέρος οχήματος το οποίο είχε σταματήσει σε φανάρι.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι οι γιατροί φοβήθηκαν ότι ο 20χρονος υπέστη μικρή εγκεφαλική αιμορραγία, αν και δεν είναι σαφές τι ισχύει για τον τραυματισμό του.

Η κατάσταση του Pax φαίνεται πως είναι σταθερή και ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του τις επόμενες ώρες.

Ο Pax, είναι το τέταρτο από τα έξι παιδιά των Angelina Jolie και Brad Pitt. Ωστόσο, όπως και τα υπόλοιπα, ο 20χρονος φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από τον πατέρα του.

Πέρυσι μάλιστα, η DailyMail είχε δημοσιεύσει ένα InstaStory του Pax από το 2020, όταν την Ημέρα του Πατέρα αποκάλεσε τον Brad Pitt «παγκοσμίου κλάσης μ@@@@α».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...

Μαγαζίνο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα, τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της, αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Αρχικά,...