Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Παντρεύεται ο Χάρης Δούκας τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Παντρεύεται ο Χάρης Δούκας τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα


Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη.

Δείτε βίντεο από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, συνοδεύομενη από τον πατέρα και τον αδερφό της:








O γάμος του Χάρη Δούκα με τη Γεωργία Πολυτάνου (3)









O γάμος του Χάρη Δούκα με τη Γεωργία Πολυτάνου (2)



Λίγο μετά τις 19:10, εν μέσω χειροκροτημάτων, έφτασε στην εκκλησία η νύφη κι αμέσως μετά φίλησε τον Χάρη Δούκα. 

Στην εκκλησία έφτασε λίγο μετά τις 18:30 ο δήμαρχος Αθηναίων για να περιμένει την αγαπημένη του. Όπως φαίνεται στο βίντεο προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο κ.Δούκας δέχεται τις ευχές από τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο. «Είμαι πολύ χάρουμενος» ακούγεται να λέει στον κόσμο για να προσθέσει «περιμένουμε τη νύφη».







O γάμος του Χάρη Δούκα με τη Γεωργία Πολυτάνου (1)









doukas__4_

Ο Χάρης Δούκας έξω από τον χώρο της εκκλησίας







doukas__1_







doukas

Το μυστήριο τελούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος. 







O γάμος του Χάρη Δούκα με τη Γεωργία Πολυτάνου












gamos-douka__9_







doukas__2_

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης







doukas__3_

Η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της, όπως και ο συνυποψήφιός του για τη δημαρχία της Αθήνας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. 

Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος. Στον γάμο ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Οι δήμαρχοι που έδωσαν το «παρών» είναι του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ.Δούκα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα στις Αφίδνες, στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo.

Σήμειώνεται ότι ο Χάρης Δούκας προσκάλεσε στον γάμο του όλους τους συνυποψηφίους στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, μεταξύ των προσκεκλημένων, είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το προσκλητήριο: 







IMG-20240923-WA0019

Ειδήσεις σήμερα:

Βάσω Παπανδρέου: Το «όλον ΠΑΣΟΚ» την αποχαιρέτησε στο Αίγιο – Δείτε φωτογραφίες

Κασσελάκης: Είμαι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος – Θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε στελέχη

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο 78χρονος ηθοποιός χορεύει ενώ δοκιμάζει καινούρια ρούχα



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Συστατικά2 ½ φλ. αμύγδαλα χωρίς αλάτι1 κουταλιά αλεύρι10 ασπράδια από μεγάλα αυγά1 φλ. ζάχαρη κρυσταλλική1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιαςΓια την κρέμα πατισερί1 ½ φλ. γάλα...

Μαγαζίνο

Το βράδυ της Δευτέρας 14/10 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Studio Radiance Concealer. Η παρουσίαση της εταιρείας ΜΑC έγινε με ένα εντυπωσιακό party στο...

Συνταγές

Συστατικά150 γρ. φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα)1 κουταλιά ελαιόλαδο2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη70 γρ. κιχώριο (ή αλλιώς αντίδι ή αντίβ), κομμένο στη μέση10 γρ. μαϊντανό1/4 λεμόνι,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Triumph είναι γρήγορες τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες οι περισσότερες και έχουν μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τις μοτοσυκλέτες περιπέτειας εκτός δρόμου. Ωστόσο, η μάρκα...