Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Πανικός στο party του Eurovisionfun στη Θεσσαλονίκη με περισσότερα από 1.500 άτομα! – Eurovision News | Music

Πανικός στο party του Eurovisionfun στη Θεσσαλονίκη με περισσότερα από 1.500 άτομα! – Eurovision News | Music


Τα όσα ζήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 29/3 στο WE στη Θεσσαλονίκη δεν περιγράφονται σε καμία περίπτωση με λόγια. Ήταν μία επιτυχία που κανείς μας δεν περίμενε όταν ξεκινήσαμε μαζί με το Zoo Radio την προετοιμασία αυτού του party κάποιους μήνες πριν. Ένα Eurovision event που τόσο πολύ ανέμεναν χρόνια οι fans όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Η προσέλευση στο WE ξεκίνησε από πολύ νωρίς, με την ουρά να φτάνει αρκετές δεκάδες μέτρα από την είσοδο. Η οργάνωση όμως των ανθρώπων του WE ήταν τέτοια, που με ταχείς ρυθμούς και μετά τον απαραίτητο έλεγχο στην είσοδο και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία έμπαιναν μέσα. Η έκπληξη όσων περνούσαν απ΄έξω και έβλεπαν το συγκεντρωμένο πλήθος ήταν τέτοια, που πολλοί πλησίαζαν να ρωτήσουν τι ακριβώς γίνεται μέσα και περιμένουν τόσοι πολλοί άνθρωποι να περάσουν μέσα.

Αφού είχε προηγηθεί το απαραίτητο sound check, αλλά και οι συνεντεύξεις των καλλιτεχνών με τους ανθρώπους του τύπου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν για την εκδήλωση μας, οι dj του Zoo Radio αλλά και του Τρανζίστορ, ξεκίνησαν να παίζουν αγαπημένα μας τραγούδια της Eurovision, με τον κόσμο φυσικά να ακολουθεί στους ρυθμούς της μουσικής.

Λίγο μετά τις 22.00 ο γνωστός τικτόκερ της πόλης Μαργαρίτης Κεχαγιάς που ήταν και παρουσιαστής του event, ανέβηκε στην σκηνή. Ο γράφων στην συνέχεια εκ μέρους του Eurovisionfun πήρε το λόγο και όλα ήταν έτοιμα για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

Πρώτες on stage βρέθηκε οι 3Sum οι οποίες μας παρουσίασαν ένα δεκάλεπτο Eurovision medley. Η ενέργεια των κοριτσιών ήταν αυτό που απαιτούνταν για το ξεκίνημα της βραδιάς. Ο κόσμος στο τέλος φώναζε πως πρέπει να τις δούμε τα επόμενα χρόνια στη Eurovision με τις 3Sum να απαντούν φυσικά θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στην συνέχεια σειρά είχε η Άντζελα Περιστέρι, η οποία τραγούδησε τόσο την συμμετοχή με την οποία εκπροσώπησε την Αλβανία στην Eurovision 2021, αλλά και το καινούριο ελληνικό της τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγο.

Λίγο μετά τις 23.00 ήταν η ώρα της Stefania. Η υποδοχή που της επεφύλαξε ο κόσμος στο WE ήταν αποθεωτική, αποδεικνύοντας πόσο πολύ ο κόσμος την αγαπά ακόμα.

Οι live εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν με την Silia Kapsis. Για πρώτη φορά η Silia τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της και έτσι από νωρίς ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη. Ο κόσμος κυριολεκτικά την αποθέωσε και την στιγμή του dance break όλοι ξέσπασαν σε έντονα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Η Silia πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, φωνητικά και χορευτικά, χωρίς φυσικά να μας παρουσιάσει την χορογραφία που θα δούμε στην σκηνή της Eurovision. Τα σχόλια των ξένων χρηστών του διαδικτύου είναι κάτι παραπάνω από θετικά, χωρίς βέβαια να έχουν δει ούτε το 10% από όσα μας προετοιμάζει η κυπριακή αποστολή.

Το party συνεχίστηκε μέχρι τις 02.00 με πολύ χορό και με τους περισσότερους να παραμένουν μέχρι το τέλος. Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά όλους όσους χθες, μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι άνθρωποι του WE μας ενημέρωσαν πως σκαναρίστηκαν συνολικά 1.390 εισιτήρια. Αν σε αυτά συνυπολογίσει κανείς και τις προσκλήσεις, ο συνολικός αριθμός που ήταν στο πάρτι μας ήταν περισσότεροι από 1.500 άτομα κάτι ανεπανάληπτο στα ελληνικά χρονικά!

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φυσικά και τις αποκλειστικές μας συνεντεύξεις με όλους τους καλλιτέχνες, αλλά και περισσότερα παραλειπόμενα από το party μας, τόσο μέσα από την ιστοσελίδα μας, όσο και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που ήταν εκεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για μία ακόμη φορά στο Zoo Radio, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Ηλία Κοκοτό, που χωρίς την βοήθεια τους το party αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και το ΡΙΚ που μας έδωσε την τιμή η Silia να πραγματοποιήσει την πρώτη της live εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, στο party μας.

Μπορείτε να δείτε ένα μικρό βίντεο με όσα συνολικά συνέβησαν στο party μας στο παρακάτω βίντεο:

@eurovisionfn Σας ευχαριστούμε #eurovisionfun #eurovisiongreece #eurovision2024 #thessaloniki #eurovisionparty ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn

Μην χάσετε το live μας αύριο Κυριακή στις 21.00 στο YouTube, για όλα τα γιουροβιζιονικά νέα και φυσικά τον σχολιασμό του party μας!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...