Αποτελεί μια φοβερά υγιεινή και θρεπτική επιλογή που θα σας δροσίσει τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υλικά
4 ώριμες μπανάνες
3/4 φλιτζάνι γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε ένα σφραγισμένο δοχείο στην κατάψυξη για δύο ώρες τουλάχιστον.
Προσθέστε τις κατεψυγμένες μπανάνες, το γιαούρτι και το μέλι σε ένα μίξερ.
Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές και κρεμώδες μείγμα.
Σερβίρετε το παγωτό μπανάνα αμέσως. Μπορείτε να μεταφέρετε σε ένα σφραγισμένο δοχείο και φυλάξετε το στην κατάψυξη.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!