Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Νέα δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση για τον γάμο τους

Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Νέα δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση για τον γάμο τους


Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 17 Μάϊου η παράσταση «REUNION The musical» στο Θέατρο Παλλάς.

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επέστρεψε στο θέατρο Παλλάς με ένα ολοκαίνουριο musical που υπογράφει η ίδια το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη μουσική παράσταση. Ανάμεσά τους και η Μαρί Κωνσταντάτου με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον γάμο της με τον Γιάννη Κεντ, μια είδηση την οποία κράτησαν για αρκετό διάστημα μακριά από τα media.

Στην πρεμιέρα του «REUNION The musical» βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Γωγώ Μπρέμπου, η Θέλξη, ο Δημήτρης Γιώτης και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες.

Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστούν μαζί με τα τραγούδια τους οι Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστας Μπίγαλης, Αργύρης Αγγέλου. Ειδική συμμετοχή Λάκης Παπαδόπουλος. Στον ρόλο του δικηγόρου ο Βασίλης Αξιώτης.

Μαζί τους (με αλφαβητική σειρά): Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ντόρα Γκέγκα, Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Πάνος Μαλακός, Μάριος Μαριόλος, Μάντυ Μαστροδούκα, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Στέργιος Περτσινίδης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δανάη Τσούμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...