Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Που έγινε η πρώτη γνωριμία του φημολογούμενου ζευγαριού

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Που έγινε η πρώτη γνωριμία του φημολογούμενου ζευγαριού


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά μετά από τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία της δημοσιογράφου με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνουν ένα όμορφο γεύμα σε παραλιακό μαγαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ η Μαρία Αντωνά σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε, «Κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα».

Το πρωί του Σαββάτου 8/6 ο Νάσος Γουμενίδης που ήταν και εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την κοινή φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες αυτής της σχέσης μέσα από την εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον παρουσιαστή να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός προς τη δημοσιογράφο στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ακόμη, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά, όπου συναντήθηκαν.

Από τη δική του πλευρά, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» ανέφερε, πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα προσέγγισης.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιβεβαιώσει στο φιλικό του περιβάλλον τη σχέση αυτή. Οι δυο τους δεν κρύβονται, και κάνουν συχνές εξόδους, τόσο μόνοι όσο και με κοινές παρέες.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Οικονομία

Πλησιάζει η έλευση των πορτοκαλί τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά. Η νέα αυτή επιλογή, στην οποία η χρέωση θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, ακόμα...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....