Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου κοιμάται μέσα για να μην τον κλέψουν

Ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου κοιμάται μέσα για να μην τον κλέψουν


Σε έξαρση είναι οι κλοπές ελαιόκαρπου σε όλη την Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης ενός ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία έφτασε στο σημείο να κοιμάται μέσα στην επιχείρησή του για να μην τον κλέψουν.

Ο Ηλίας Κωστόπουλος από τη Λευκοχώρα Μεσσηνίας είπε πως νιώθει «όμορφα» που κοιμάται στο ελαιοτριβείο «γιατί προστατεύω το ελαιόλαδο το δικό μου και των παραγωγών».



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d55k5da750qh)

Κλείσιμο

Μάλιστα, δίπλα στο κρεβάτι του έχει και έναν φακό ενώ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δεν κοιμάται. «Δεν μπορείς να πεις φυλάω και κοιμάμαι. Κοιμάμαι μόνο τις πρωινές ώρες που χαράζει», είπε στον ALPHA.

Στο ελαιοτριβείο τα φώτα είναι ανοιχτά και «όλα είναι σε ετοιμότητα και τα σκυλιά για να με προειδοποιήσουν».

Στη Μεσσηνία «έχουμε καλή ποιότητα ελαιολάδου και σε αυτό βοηθάει η μορφολογία του εδάφους και το μικροκλίμα που έχουμε στην κάθε περιοχή».

Ο κ. Κωστόπουλος σχολίασε πως «το λάδι είναι μία εύκολη λεία για όλους. Εμείς εδώ γεμίζουμε για τους παραγωγούς και τη σοδειά τους περίπου 5.000 δοχεία τη σεζόν».

Όσον αφορά τη φετινή παραγωγή, τα νέα είναι δυσοίωνα σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο: «πάει χάλια, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής υπάρχει μείωση πάνω από 50%».

Ειδήσεις σήμερα:



Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής – Μετακινούμε μία ώρα πίσω τους δείκτες των ρολογιών




Νέο double double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήττα για τους Μπακς




Βίντεο: Όταν ο Diddy κάλεσε σε πάρτι του την ανήλικη τότε πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Ring»



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

«O Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος να αποδεχθεί τη δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Οικονομία

Η Γερμανία θα είναι ο μεγάλος ηττημένος σε μια πιθανή προεδρία Τραμπ, που μπορεί να προκαλέσει έναν εμπορικό πόλεμο ανάμεσα στις ΗΠΑ και την...

ΕΛΛΑΔΑ

Sponsored content Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Στην Καρδιά της Καινοτομίας: Το Παρόν και το Μέλλον της Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ήταν μια νίκη του Marquez αλλά πλεονέκτημα για τον Martin στην κορυφή, στο MotoGP της Αυστραλίας την περασμένη...