Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Η νέα φωτογραφία του «baby Bigfoot» προκαλεί σοκ και αντιδράσεις / FOXreport.gr

Η νέα φωτογραφία του «baby Bigfoot» προκαλεί σοκ και αντιδράσεις / FOXreport.gr


Ο Bigfoot, ή Sasquatch, είναι ένα μεγάλο και τριχωτό ανθρωποειδές πλάσμα που κάποιοι πιστεύουν ότι κατοικεί στα δάση της Βόρειας Αμερικής.

Μια νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη Στέφανι Γουντ σε μια ομάδα στο Facebook με τίτλο ‘Bigfoot Believers’ έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις για το αν η φωτογραφία είναι αληθινή ή όχι.

Η λεζάντα της φωτογραφίας

Η Στέφανι δημοσίευσε τη φωτογραφία και ένα κοντινό πλάνο του ‘μωρού Bigfoot’ με τη λεζάντα: «Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Είναι ο Chaka από το Land of the Lost. Η πρώτη μας αντίδραση σε αυτή τη φωτογραφία είναι ότι πιθανότατα είναι ένα κοντό άτομο με κοστούμι, ίσως ένα παιδί, σωστά; Αλλά μετά από ανάλυση για λίγο, δεν είμαστε τόσο σίγουροι πια. Θα μπορούσε να είναι ένα μωρό Sasquatch ή ένας από εκείνους τους τριχωτούς μικρούς ανθρώπους που εμφανίζονται σε αναφορές κάθε τόσο, που περιγράφονται ως ‘squatchlets’; Ένα πράγμα που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι η αλήθεια είναι πραγματικά πιο παράξενη από τη φαντασία σε περισσότερες περιπτώσεις. Chaka ή Squatchlet; Εσείς αποφασίζετε.»

Η εικόνα ενός «μωρού Μεγαλοπόδαρου» που δημοσιεύτηκε στο Facebook από τη Stephanie Wood.

Σχόλια χρηστών

«Ειλικρινά, τα ελάφια στη φωτογραφία κάνουν αυτό 99,9 τοις εκατό πιστευτό. Αυτό μοιάζει με έναν έφηβο sasquatch που είδα σε όνειρο. (Ποτέ δεν είχα φυσική θέαση, αλλά έχω δει / ακούσει σημάδια sasquatch)» έγραψε ένας. «Ακόμα και τα ελάφια λένε WTF;» πρόσθεσε ένας άλλος.

«Ίσως παρακολουθούσε τα ελάφια και ένα μεγάλο ήταν κοντά για να το κυνηγήσει» τόνισε ένας τρίτος.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι δεν είναι τόσο σίγουροι για την εικόνα. «Αυτό το ελάφι στο προσκήνιο είναι μεγαλύτερο από αυτό το παιδί με κοστούμι…»

Ένας άλλος σχολίασε: «Η πρώτη θέα αυτών των πραγμάτων ήταν απάτη ή αστείο! Γιατί δεν μπορείτε να το δεχτείτε ως αλήθεια μαζί με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πραγματικές θεάσεις, εκτός από θολές φωτογραφίες, που είναι δύσκολο να ληφθούν σε αυτόν τον νέο τεχνολογικό κόσμο, και το γεγονός ότι καταγράφουμε γορίλες στο φυσικό τους περιβάλλον, γιατί όχι αυτά;»

«Το πρόσωπο είναι πολύ ανθρώπινο» σημείωσε κάποιος άλλος.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...