Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Η «καρδιά» του μοτοσικλετισμού «χτυπά» στο Αγρίνιο για το διήμερο 23/24 Μαρτίου (φωτο-video)

Η «καρδιά» του μοτοσικλετισμού «χτυπά» στο Αγρίνιο για το διήμερο 23/24 Μαρτίου (φωτο-video)


Στο Αγρίνιο πραγματοποιείται η πρώτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου 2024, με τις εργασίες προετοιμασίας να έχουν ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δήμου Αγρινίου.

Πλήθος εντυπωσιακών δικύκλων έχουν σταθμεύσει έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας, με αρκετούς να σπεύδουν να φωτογραφίσουν το εντυπωσιακό θέαμα.

Μοτοσικλετιστές από όλη την επικράτεια, (εκτός των εκπροσώπων των Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, εκπροσώπων Λεσχών, εκπροσώπων Μοτο-ομάδων το «παρών» δίνουν και μεμονωμένοι μοτοσυκλετιστές) συναντώνται στο Αγρίνιο και παραθέτουν εισηγήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε θέματα που αφορούν τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό.

  • toualeta

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 09:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δήμου Αγρινίου, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Λεσχών, των υπό ένταξη Λεσχών και των Μοτο-ομάδων που είναι επίσημοι υποστηρικτές της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν εκτός από τους απολογισμούς του έτους, εισηγήσεις των εκπροσώπων των Λεσχών, συζήτηση επί των θεμάτων που τέθηκαν στις εργασίες προετοιμασίας της προηγούμενης ημέρας και ψήφιση αυτών.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, το πρόγραμμα του 3ημέρου περιλαμβάνει ακόμα περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, εκδρομικό στην ευρύτερη περιοχή, επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα και γνωριμία με την τοπική γαστρονομία.

Την Γενική Συνέλευση διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλους.

motosikletistes (2)

motosikletistes (1)

motosikletistes (5)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Αθλητικά

To UEFA Youth League που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έχει και φέτος έντονο «ελληνικό» χρώμα, καθώς στην πρεμιέρα...