Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι διάσημες κόντρες της, οι 9 εξωσωματικές και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι διάσημες κόντρες της, οι 9 εξωσωματικές και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια


Την Ζήνα Κουτσελίνη την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Star, όπου παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι μία από τις πιο έμπειρες της γενιάς της και μετρά πολλά χρόνια πορείας στον χώρο των media.

Τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και το όνομά της πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις των εκπομπών αλλά και στα social media.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν με τον τρόπο που η Ζήνα Κουτσελίνη διαχειρίστηκε στην εκπομπή της τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγο της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα. Τα όσα είπε η ίδια προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media.

Οι δηλώσεις που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

«Είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που αφήνεται ελεύθερος σε τέτοια ζητήματα; Άλλους δεν τους έχουν συλλάβει καν. Και ο λόγος που τέθηκε από την αρχή η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήταν για να περάσει από ανακριτή και εισαγγελέα. Να τα λέμε αυτά, μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται», είπε για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;». Αμέσως υπήρξε ένταση, με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

«Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι’ αυτό», απάντησε η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που βγήκαν από τα ρούχα τους με τα λεγόμενα της γνωστής παρουσιάστριας.

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά επανήλθε με νέο tweet την Τετάρτη 19 Ιουνίου, όπου έγραψε:

«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. οκ; Αυτά υποστηρίζουμε κ ενθαρρύνουμε κ όχι τους μπαμπούλες!» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε ΕΔΩ όλους τους επώνυμους που κατακεραύνωσαν τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Όταν σπούδαζα, δεν είχα χάμπουργκερ να φάω»

Μία ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή την Τρίτη 18 Ιουνίου έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα παιδικά της χρόνια και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που σπούδαζε. Μιλώντας για τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω».

Όπως ήταν φυσικό αυτή η ατάκα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο X.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σε αυτή, γράφει: «Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ, γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα».

Φώτης Σεργουλόπουλος «Έτρωγα σκέτη τη μπαγκέτα με λίγο μπρι»

Το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου με ένα νοσταλγικό βίντεο στη στήλη «Ρόμπες» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θυμήθηκαν τα…δύσκολα φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα, όταν δεν είχαν χρήματα για να φάνε ό,τι έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους.

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη του σατιρικού σκετς.

«Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού… να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η ηλικία και το βιογραφικό της Ζήνας Κουτσελίνη

  • Η Ζήνα Κουτσελίνη γεννήθηκε στη Σκόπελο στις 21 Απριλίου 1970.
  • Είναι 54 χρονών.
  • Σε ηλικία 13 ετών, η μητέρα της την έστειλε στο Βόλο με σκοπό να συνεχίσει εκεί το σχολείο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων που είχε με τον πατέρα της.
  • Όταν τέλειωσε το σχολείο σπούδασε δημοσιογραφία στο North College στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 1991 έπιασε την πρώτη της δουλειά ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Στην αρχή ήταν ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ μετά την εξασφάλιση της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το κανάλι ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.
  • Το 1994 ξεκινά να εργάζεται στον ΑΝΤ1 και την ομάδα της εκπομπής «Άλλοι Καιροί» που παρουσίαζε η Σεμίνα Διγενή τη σεζόν 1994-1995.
  • Ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Κόκκινη Κάρτα» που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης στο ίδιο κανάλι.
  • Από το 1996 ως το 2002 ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινός καφές» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.
  • Το 2002 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκεί όπου ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Μπορώ» με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα.
  • Το 2004 ο Γιάννης Λάτσιος της έδωσε τη θέση της υπεύθυνης προγράμματος του Alpha.
  • Το 2006 πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter με ίδιες αρμοδιότητες. Εκεί, μεταξύ άλλων, ανέθεσε την παρουσίαση εκπομπής στη Φαίη Σκορδά, που μέχρι τότε ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Ένα ακόμα από τα πρόσωπα που ανέδειξε την ίδια περίοδο ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το 2010 αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο στην προσωπική της ζωή από την επαγγελματική.
  • Το 2011 δημιούργησε την ιστοσελίδα ειδήσεων entertv.gr, η οποία ασχολείται με θέματα όπως επικαιρότητα, lifestyle και συνεντεύξεις. Το 2020 μετονομάστηκε σε zinapost.gr.
  • Το 2013 επέστρεψε στην τηλεόραση, και πάλι ως διευθύντρια προγράμματος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Η συνεργασία της με τον σταθμό έληξε ένα χρόνο μετά.
  • Το καλοκαίρι του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star της πρότεινε την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής. Έτσι από τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέχρι και σήμερα.
  • Έχει γράψει δύο βιβλία: «Μια Σελίδα την Ημέρα» και «Ψυχές από Χρήμα – Όσα Δεν Είπα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει συμβάλει σημαντικά στην ελληνική τηλεόραση μέσω των ποικίλων ρόλων που έχει αναλάβει, είτε ως δημοσιογράφος, παραγωγός, είτε ως παρουσιάστρια.

Η αδυναμία στην κόρη της Έμμα, ο γάμος και οι εξωσωματικές

Το 2002 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αντώνη Παπασταθόπουλο.

Τον Οκτώβριο του 2010 η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση της κορούλας τους, Ευσταθίας Μαρίας που φωνάζουν, Έμμα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα και είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της. Τότε, είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει εννέα εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

«Έκανα 9 μάταιες εξωσωματικές. Έχασα και το κουράγιο μου, αλλά και την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς. Έπεσα κι εγώ θύμα κάποιων γιατρών που τους πίστεψα, χωρίς να μου εξηγούν τα «γιατί», που μου έλεγαν «έχεις το πρόβλημα εσύ» χωρίς όμως να μου το αιτιολογούν. Απελπίστηκα! Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι τίποτα από αυτά που μου είπαν δεν είχα, αλλά δικές τους αδυναμίες τις χρέωναν στους άλλους. Μάνα έγινα με τη βοήθεια και την ευλογία της Παναγίας».

Για την σχέση με τον σύζυγο της, μετά τον ερχομό της κόρης τους, η ίδια δήλωσε πως: «Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!».

«Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου…»

Τον Απρίλιο του 2022 όταν η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο.

Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς!

Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω και έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη. Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης Ζήνας. Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές;

Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο τραγικός θάνατος του πατέρα και του αδερφού της

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Joinus», η Ζήνα Κουτσελίνη μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον τραγικό θάνατο του πατέρα και του αδερφού της.

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφό της έφυγαν από την ζωή από το αλκοόλ.

«Τον αδερφό μου τον βοήθησα όσο μπορούσα και ήμουν δίπλα του μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι στη δική μου την περίπτωση, το κακό είναι ότι και ο μπαμπάς και ο αδερφός πέθαναν από το αλκοόλ. Εγώ σώθηκα. Νιώθω ότι οι άνθρωποι που είναι αλκοολικοί, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λες, είναι από αγάπη. Έβλεπα τον αδερφό μου που ερχόταν σε μια καφετέρια να πιούμε καφέ και τρίκλιζε. Τι διάλογο να κάνεις;

Τους αλκοολικούς πρέπει να τους διώχνεις. Αυτό που έκανα εγώ δεν ήταν το σωστό. Υποσχέθηκα όμως στη μάνα μου όταν πέθαινε ότι εγώ από εδώ και πέρα θα τον φροντίσω. Αυτή την υπόσχεση τήρησα. Αν έπρεπε να ακολουθήσω αυτό που η Ζήνα θα έκανε στον εαυτό της, θα ήταν να του κλείσω για πάντα την πόρτα για να φτάσει στον πάτο, γιατί ίσως από αυτόν τον πάτο θα σωζόταν. Σερνόταν στους δρόμους, τον μάζευαν από τους δρόμους, τον πήγαιναν στα νοσοκομεία. Αν στον πάτο τον βοηθήσεις, καταστρέφεις και τη δική σου οικογένεια γιατί συμμετέχεις στο πρόβλημα.
Τον είχαμε κάνει αγκαλιά, αλλά και αυτή την αγκαλιά ποτέ δεν την αναγνώριζε γιατί δεν ήταν σε θέση να την αναγνωρίσει. Όταν ήταν καλά, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά από εκεί και πέρα ήταν αυτοκαταστροφικός. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα πεθάνει, απλά έπρεπε να διαλέξει εκείνος το τέλος, δεν είχα δικαίωμα να το κάνω εγώ. Εγώ επέμενα να ξαναμπεί να κάνει αποτοξίνωση, μπήκε να κάνει, έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και πέθανε.

Στη Σκόπελο ήμουν η κόρη του μεθύστακα και όχι ενός ανθρώπου που είχε ολόκληρη αυτοκρατορία. Ο πατέρας μου είχε δέκα μαγαζιά, ήταν αυτοδημιούργητος. Κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία μαζί με το αλκοόλ. Ένιωθα ντροπή, ένιωθα ότι ήθελα να τον βοηθήσω και δεν μπορούσα. Ήμουν μικρή, έβλεπα τη μάνα μου να το παλεύει και το πάλεψε πολύ. Η μάνα μου είναι η σύγχρονη ηρωίδα. Δεν έφυγε ποτέ από το πλάι του πατέρα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον αδερφό της

«Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο του και κάθε φορά που ψάχνω να τον συναντήσω κοιτάζω στα δεξιά μου. Περίεργο αλλά πέρα για πέρα αληθινό, γιατί τον συναντώ. Είναι ο δικός μου Αλέξανδρος, ο κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου που έφυγε από τη ζωή 13 Σεπτεμβρίου και σαν αύριο γιόρταζε. (Γεννηθήκαμε και οι δύο 21 Απριλίου). Πάντα γιορτάζαμε τη γιορτή του παρέα και το ξενυχτούσαμε μέχρι το πρωί στα μπουζούκια της Σκοπέλου. Εκείνος ενήλικας κι εγώ στην εφηβεία. Χόρευε ζεϊμπέκικο και σηκωνόταν όρθιο όλο το μαγαζί.

Χόρευε και ενώ σερνόταν στη γη, σηκωνόταν ψηλά σαν τον αετό, όπως έκανε και στη ζωή του όταν την έφτανε στα όρια. Ο Αλέξανδρος ήταν άγγελος και στη ζωή. Δεν έκανε κακό σε κανέναν, μόνο στον εαυτό του καταπίνοντας τα δικά του «φαρμάκια» και όταν δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί τα αντικατέστησε με αλκοόλ. Έφυγε πολύ νέος, και ήταν ο τελευταίος από την οικογένεια που με εγκατέλειψε και αυτός νωρίς. Μπαμπάς πρώτα, μαμά μετά. Τότε ήταν που ένιωσα απέραντη μοναξιά. Είχα τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν είχα τη ρίζα μου», γράφει στο blog της για τον θάνατο του αδερφού της που την σημάδεψε.

Η τηλεοπτική της κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω και σταματώντας στον Μάιο του 2016 η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό HELLO αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Έχει τη γνώση να με κρίνει τηλεοπτικά, αφού πια έχει μεγάλη εμπειρία. Το ίδιο κι εγώ. Συνήθως κρίνω πρόσωπα που πιστεύω πως στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης έχουν κάποια αξία. Ως τέτοιο τον έκρινα, αλλιώς θα αδιαφορούσα, γιατί αναγνωρίζω ότι έχει ταλέντο. Ο Δημήτρης αξίζει να είναι στην τηλεόραση, δεν φτάνει όμως αυτό. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την εικόνα του. Την περσινή σεζόν άφησε εκτεθειμένο τον Μάρκο Σεφερλή. Τον είδα καλεσμένο στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο δημόσια έχουν ανταλλάξει πολλά άσχημα πράγματα, και ήταν σα να μην έγιναν ποτέ. Προσωπικά, δεν μπορώ να πάω καλεσμένη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις. Περίμενα, λοιπόν, από ένα παιδί που εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση, να πράξει όμορφα. Για μένα δεν θα ήταν φάουλ αν είχε ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τον Μάρκο ή τον Γιώργο στον αέρα μετά τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις ή αν είχε μιλήσει για αυτές σε συνεντεύξεις του. Το επόμενο διάστημα, μέσα από την εκπομπή του, με έκρινε τηλεοπτικά και εμφανισιακά, ανέφερε ότι στο παρελθόν «μαστίγωνα» τις παρουσιάστριες. Δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά. Όταν όμως αυτός και η παρέα του αναφέρθηκαν με υποτιμητικά λόγια για το παιδί μου, που είναι ανήλικο, το τερμάτισαν. Επειδή λοιπόν, στην κριτική του έλεγε ότι είναι φαν μου, γιατί χορεύω καλό ζεϊμπέκικο και κάνω καλά σπαγκάτα, θα του πω ότι εκείνος – με αυτά που είπε δημόσια για το παιδί μου – χόρεψε ζεϊμπέκικο πάνω στην κοιλιά μου, που για έξι μήνες ανυπομονούσε καθημερινά για να φέρει αυτό το παιδί στη ζωή. Τι θα έκανε αν ήταν δικό του το παιδί; Δεν προχώρησα σε αγωγές, γιατί ακόμα περιμένω τη συγγνώμη του ή έστω ένα τηλεφώνημα.» είχε πει τότε η Ζήνα.

Η κόντρα με τη Μαίρη Συνατσάκη

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την τηλεόραση και το γεγονός ότι δεν της επέτρεπε να είναι ο εαυτός της. Τότε η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει σε εκπομπή που παρουσίασαν στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της.

Η παρουσιάστρια του Star είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια σε ό,τι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω ότι έχει διαφορά να είναι κανείς αυθόρμητος από το να είναι αναιδής. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό από τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν το θυμάμαι μετά από 9 χρόνια, ούτε έχω θυμό. Το ξεκαθάρισα, το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Θύμισα μία στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, που πέταξε ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη κατέληξε: «Τη δεδομένη στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη πληρωνόταν από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε, πετώντας το περιοδικό. Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα. Εγώ δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά για να δούμε ποια πραγματικά έχει κάνει πλαστική. Και το λέω αυτό, γιατί όταν προσβάλεις έναν άνθρωπο, οφείλεις να τον σεβαστείς. Το political correct σήμερα δεν λέει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει θέμα, δεν κρατάω τίποτα στη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μία καλή μητέρα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κοιτώντας το παιδί μου».

Η απάντηση της Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε για πρώτη φορά για την κόντρα με την Ζήνα Κουτσελίνη. «Δεν θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στενοχώρια της και η ενόχλησή της. Καθόλου! Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης. Οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές. Η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος μάλλον για να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει πάρει πολύ φως στη δημόσια σφαίρα. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα. Γιατί προσπαθώ για αυτό».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη κατέληξε: «Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ των ποτών. Ούτε πριν την πολιτική ορθότητα, ούτε μετά. Σε καμία των περιπτώσεων. Έχω βρεθεί σε εκπομπές που χρειαζόταν κάθε μέρα να σχολιάζουμε τα ρούχα των ανθρώπων. Κάθε μέρα πήγαινα στη δουλειά μου και ήξερα μέχρι που είναι το προσωπικό μου όριο για να πω “αυτή η φούστα νιώθω πως δεν σε κολακεύει”. Έχω το δικαίωμα να το πω τώρα; Όχι, καθόλου. Δεν χαίρομαι που το έχω πει».

Η κόντρα με τις «Σφήκες» στο The 2night Show

Η γνωστή παρουσιάστρια στις αρχές του 2021 παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για ποιο λόγο αποχώρησε από το γύρισμα με τις Σφήκες.

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok ” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά », ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Super Κική μετά από 4 χρόνια για πρώτη φορά αποκάλυψε τι έγινε ακριβώς με την Ζήνα Κουτσελίνη στο «The 2night show», όταν η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε ξαφνικά από το γύρισμα με τις «Σφήκες», οι οποίες απαρτίζονταν από την Influencer, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα ύφος… Εγώ αρχικά δεν ήξερα ποια είναι η Κουτσελίνη, δεν είχα ιδέα ποια είναι η χριστιανή. Μου είπαν μεγάλη παρουσιάστρια. Μπαίνει μέσα, λέω κάτι θα είναι αυτή για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε με μένα το ύφος, το είχε αλλού. Κυρίως με την Κατσαρίνη.

Ξεκίνησε μια κόντρα, λες και μας είχε πάρει τον γκόμενο. Δεν πολυμιλάω, βλέπω ότι προσβάλλει πάρα πολύ και λέω δεν γίνεται να την αφήσω έτσι. Και την προσβάλω πάρα πολύ. Πάρα πολύ, για την ηλικία της, ό,τι είχα στο μυαλό μου…

Ήταν στον ρόλο μου να προσβάλλω τους καλεσμένους. Προφανώς. Όμως μπήκε αυτή στον ρόλο και μας πρόσβαλε και πυροβολούσε με καλάσνικοφ.

Οι άλλες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ήξεραν ποια είναι. Εγώ δεν ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα και λέω τώρα θα σε διαλύσω. Της λέω αυτό που είναι να της πω… σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα. Γυρνάει και μου λέει “άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα”. Της λέω “είμαι νέα ακόμα, κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω”.

Αυτή ήταν η απάντησή μου. To πιο προσβλητικό που μπορούσα να πω. Βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα… Παναγία και Χριστέ μου. Με έπαιρναν δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν που είσαι, που είναι το σπίτι σου, να σε βρούμε. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην τηλεόραση και με σκάβουν βαθιά. Έλεγαν ότι σίγουρα φταίω εγώ…» τόνισε η Super Κική.

Δείτε όσα ειπώθηκαν μετά το 8:30’

Η πολυσυζητημένη κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο παρελθόν είχε μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι εκείνη ήταν η αιτία της αποχώρησής της από τον Alpha, και δηλώνοντας ότι περιμένει μία συγγνώμη.

«Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόνη της. Μετά από δυο βδομάδες η εκπομπή έχει επιτυχία αλλά δεν έχει αυτή που κανείς μπορεί να φαντάζονταν. Πάνω στο μήνα μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει;

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια», είχε εξομολογηθεί η Ζήνα Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή της το 2021 που είχε βρεθεί καλεσμένη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας», αποκάλυψε ότι η κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί πλέον παρελθόν, και ότι οι δύο τους μίλησαν με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της παρουσιάστριας.

«Μια κόντρα μου απέμεινε, αυτή της Κωνσταντίνας, η οποία λύθηκε με τη γέννηση του παιδιού της. Της έστειλα το μήνυμα και είπαμε όταν και εκείνη ηρεμήσει και εγώ ηρεμήσω, γιατί όχι, να τα πούμε και από κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη τον Απρίλιο του 2023.

Οι δηλώσεις Σπυροπούλου

«Η ζωή κάνει κύκλους, κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή. Η αλήθεια πάντα φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον Φεβρουάριο του 2024 μόλις ρωτήθηκε για την παρουσιάστρια του STAR, ενώ εκείνη με την σειρά της επισήμανε: «Για εμένα δεν είναι το ζητούμενο το να μου πει κάποιος συγγνώμη, αλλά να προχωράμε μπροστά».

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...