Η σημερινή συνταγή για μακαρονάδα με τόνο και ντοματίνια είναι απλά τέλεια. Είναι γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε τα υλικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και φυσικά μπορείτε οποιοδήποτε είδος ζυμαρικού σας αρέσει. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.
Υλικά
180 γρ. ζυμαρικά
125 γραμμάρια φιλέτο κόκκινου τόνου
15 ντοματίνια
Ελαιόλαδο για γεύση
Ελιές
Αφαλατωμένη κάπαρη
1 ματσάκι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμ μια σκελίδα σκόρδο με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές και την αφαλατωμένη κάπαρη. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τον τόνο, αλατίζουμε αν χρειάζεται, μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε για 2 λεπτά με τη βοήθεια λίγου νερού μαγειρέματος των ζυμαρικών. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τον τόνο προσθέτοντας ξύσμα από ένα λεμόνι και φρέσκο μαϊντανό.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!