Υλικά
2 μέτρια κολοκυθάκια
1 μέτρια πατάτα
1 καρότο
2 μέτρια κρεμμύδια
2 αυγά
1 κούπα μουλιασμένο ψωμί
1 κούπα καλά γεμάτη τυρί τσένταρ
Φρυγανιά τριμμένη όσο σας πάρει
1κουτ του γλυκού σκόνη σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
Λίγο αλάτι.
Εκτέλεση
Τρίψτε τα κολοκυθάκια στο χοντρό του τρίφτη και στύψτε πολύ καλά.
Βάλτε τα σε ένα μπολ και τρίψτε μέσα την πατάτα το καρότο τα κρεμμύδια.
Σπάστε τα αυγά βάλτε το τυρί το μουλιασμένο ψωμί την φρυγανιά όσο πάρει..τόσο όσο να πλάθεται ένα μπαλάκι στα χέρια σας χωρίς να σπάει.
Την σκόνη σκόρδου τον άνηθο κ το αλάτι .
Ανακατέψτε πολύ καλά.
Φτιάξτε στρογγυλά μπαλάκια τα πατάτε λίγο με τα χέρια σας και τα τοποθετείται επάνω σε χαρτί ψησίματος και ενώ έχετε προθερμάνει τον φούρνο σας τα ψήνετε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με παγωμένο τζατζίκι..!!!
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!