Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Έρχεται νέο iPhone με περισσότερη διάρκεια μπαταρίας και… όχι μόνο

Έρχεται νέο iPhone με περισσότερη διάρκεια μπαταρίας και… όχι μόνο


Αυτή η χρονιά φέρνει συναρπαστικά νέα για τους χρήστες iPhone, καθώς η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iOS 18 και τη σειρά iPhone 16.

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν το Apple Intelligence, εγγραφή κλήσεων και προσαρμογή της αρχικής οθόνης. Επίσης, οι νέες συσκευές αναμένεται να προσφέρουν μπαταρία με διάρκεια ζωής αυξημένη κατά 10%.

Αναβάθμιση σε iOS 18

Η Apple ανακοίνωσε ότι το iOS 18 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, περιλαμβάνοντας αναβαθμίσεις όπως το Apple Intelligence, εγγραφή κλήσεων και δυνατότητα προσαρμογής της αρχικής οθόνης με ελεύθερη μετακίνηση των widgets.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες ότι η σειρά iPhone 16 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, με βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

iPhone 16

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η νέα σειρά iPhone μπορεί να έχει μπαταρία που διαρκεί 10% περισσότερο, επιτρέποντας περισσότερο χρόνο χρήσης και λιγότερη φόρτιση. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι οι νέες συσκευές θα έχουν αποσπώμενες μπαταρίες, σύμφωνα με κανονισμούς της ΕΕ, αυξάνοντας την πυκνότητα της μπαταρίας κατά 5-10%.

Ο Ming-Chi Kuo είπε στο X, πρώην Twitter, ότι: «Η ΕΕ ρυθμίζει ότι έως το 2027, όλα τα smartphone πρέπει να είναι εξοπλισμένα με αντικαταστάσιμες μπαταρίες. Η υιοθέτηση μιας θήκης μπαταρίας από ανοξείδωτο χάλυβα από το νέο iPhone όχι μόνο μειώνει τη δυσκολία αφαίρεσης της μπαταρίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, αλλά επιτρέπει επίσης στην Apple να αυξήσει την πυκνότητα των στοιχείων της μπαταρίας κατά 5-10%, ενώ πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας, επιτυγχάνοντας δύο στόχους ταυτόχρονα».

 

Εισαγωγή Apple Intelligence

Η Apple εισάγει AI για βελτιστοποίηση της χρήσης των iPhones, με τη Siri να γίνεται ένας ολοκληρωμένος βοηθός. Ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος μηχανικής λογισμικού στην Apple Inc., δήλωσε ότι η νέα AI είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει προσωπική νοημοσύνη στο σπίτι, στη δουλειά και ενδιάμεσα.

Η Apple διαβεβαιώνει ότι η προστασία της ιδιωτικότητας θα είναι κορυφαία προτεραιότητα και οι περισσότερες λειτουργίες δε θα εκτελούνται μέσω εξωτερικών servers.

πηγή: FOXreport.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...