Δοκιμάστε αυτά τα κεφτεδάκια με την ιδιαίτερα δροσερή και αρωματική σάλτσα, που συνδυάζει το γιαούρτι με τον δυόσμο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα μπολ βάζουμε τις φέτες του τοστ με το γάλα για να μουλιάσουν. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το μουλιασμένο ψωμί με το γάλα. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε κεφτέδες των 50 γρ.
Βήμα 2
Αλευρώνουμε τους κεφτέδες. Τους τοποθετούμε στη φριτέζα αέρος και ψήνουμε στους 180°C για 15΄. Ανακατεύουμε στα μισά του ψησίματος για να πάρουν τα κεφτεδάκια μας χρώμα. Τα ψήνουμε ανά 2 δόσεις.
Βήμα 3
Σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρουμε τη σάλτσα με τα κεφτεδάκια μας.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!