Υλικά
1 δέσμη παντζαρόφυλλα
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
20γρ αλεύρι
35γρ χυμό λεμονιού
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα φύλλα και κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Βράζουμε σε 1 φλιτζάνι κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό.
Μαραίνουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα παντζαρόφυλλα, αλατίζουμε κι ανακατεύουμε. Διαλύουμε το αλεύρι με το χυμό λεμονιού και τον κρύο ζωμό που έχουμε κρατήσει. Ρίχνουμε τη λεμονάτη κρέμα στα φύλλα κι ανακατεύουμε. Ψήνουμε για 2’ και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!