Από τη Χριστίνα Χριστοφή
ΥΛΙΚΑ
1/2 Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
2 φέτες ψωμί
1 κ.σ ελαιόλαδο
Για την σαλάτα:
½ Αβοκάντο
100 g. χρωματιστά ντοματίνια
1 κ.σ ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
Αλάτι/ πιπέρι
15 g. μέλι
½ κ.γ τσίλι φλέικς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Τρίβουμε το χαλούμι στον χοντρό τρίφτη.Το τοποθετούμε στο τηγάνι σε 2 ίσα μέρη και από πάνω του βάζουμε το ψωμί έτσι ώστε να αγκαλιάσει ακριβώς το χαλούμι.
Ρίχνουμε 1 κ.σ ελαιόλαδο από πάνω και ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και απο τις δύο πλευρές εως ότου ροδοκοκκινίσει η μπρουσκέτα μας.
Για την σαλάτα κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση και το αβοκάντο σε μεγάλους κύβους και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο , λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τις μπρουσκέτες στο πιάτο και γαρνίρουμε με την σαλάτα. Περιχύνουμε με μέλι και τσίλι φλέικς.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!