Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Μπράουνις με λιωμένη σοκολάτα και φρέσκα μούρα

Μπράουνις με λιωμένη σοκολάτα και φρέσκα μούρα



Από τη Χριστίνα Χριστοφή

ΥΛΙΚΑ
125 g.Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη Original (μισό κουτί)
170 g. μαύρη σοκολάτα (70 γραμμάρια τα κρατάμε σε κομμάτια)
170 g. ζάχαρη
3 μέτρια αυγά
1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 ξυλάκι βανίλιας
60 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 g. σκόνη κακάο
Μία πρέζα αλάτι
Για τη διακόσμηση:

Διάφορα φρέσκα μούρα και σύκα
Anglaise σως απο γαλατάκι σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Βάζουμε την μαργαρίνη και τη σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων η εναλλακτικά σε μπαιν μαρι σε μέτρια φωτιά μεχρι να λιωσει το μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά , τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, το κακάο και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα που έχουμε ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά, μέχρι να ψηθεί – θα πρέπει αν δοκιμάσουμε με οδοντογλυφιδα να υπάρχει ακόμα υγρασία έτσι ώστε το μπραουνίς μας να βγει μαλακό. Περιμένουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια. **(Θα συνεχίσουν να σφίγγουν αφού τα βγάλουμε από το φούρνο.)
Κόβουμε σε κομμάτια και προσθέτουμε φρούτα και σάλτσα σοκολάτας.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για το 2024. Ο σπουδαιότερος άλτης του μήκους στον πλανήτη κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Του Π. Χαλάτση Οι μετεωρολόγοι στις προβλέψεις τους, 24 ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές για την pole Position ανέφεραν πιθανότητα βροχής στο 40-50 %....

Συνταγές

Ποιος δεν έχει πιάσει τον εαυτό του να ψάχνει σοκολατούχο γάλα στο ψυγείο του σουπερμάρκετ; Κάποτε, η επιλογή ήταν εύκολη όμως σήμερα, οι προτάσεις...

Συνταγές

Τελευταία #PastaExpress και πιστεύω ότι αφήσαμε την πιο comfort μακαρονάδα μας για το κλείσιμο. Εδώ μιλάμε για cucina povera, για τον αγαπημένο μου, θρεπτικό...