Αυτός ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με πατάτες, λευκό κρασί και χυμό λεμόνι και γίνεται νοστιμότατος και πολύ χορταστικός!
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά με το μισό ε.π. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πατάτες. Ανακατεύουμε να γυαλίσουν, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη δάφνη, σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε λίγο νερό να φτάνει μέχρι τις πατάτες και σκεπάζουμε το φαγητό. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15΄-20΄ μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Βήμα 2
Βάζουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου πάνω στις πατάτες, προσθέτουμε το λεμόνι, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10΄-15΄.
Βήμα 3
Αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί για 10’ και σερβίρουμε.
Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio M
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!