Υλικά
4 μεγάλα φύλλα μπακλαβά
30γρ ελαιόλαδο
200γρ κεφαλοτύρι (σε 2 μεγάλα τετράγωνα πάχους 1 εκ.)
60γρ μέλι
1 κουταλάκι τσαγιού σινάπι (σπόροι μουστάρδας)
1/2 κουταλάκι τσαγιού ροζ πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα φύλλο μπακλαβά και το αλείβουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε ένα άλλο φύλλο από πάνω και το αλείβουμε και αυτό. Βάζουμε ένα κομμάτι κεφαλοτύρι στο κέντρο και διπλώνουμε το φύλλο, καλύπτοντας το τυρί, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα μεγάλο τετράγωνο πουρέκκι. Το τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Αλείβουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 20’ περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο.
Χοντροκοπανίζουμε το σινάπι με το ροζ πιπέρι και τα ανακατεύουμε με το μέλι. Βάζουμε πάνω στο ζεστό πουρέκκι και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!