Φτιάχνουμε ένα ελαφρύ και απολαυστικό κέικ με τη φρεσκάδα του λεμονιού, που απογειώνεται χάρη στη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε ένα -ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και, στο τέλος, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βήμα 3
Βουτυρώνουμε δύο αντικολλητικά στρογγυλά ταψάκια διαμέτρου 24 εκατοστά και μοιράζουμε το μίγμα. Ψήνουμε στους 180°C αέρα για περίπου 40 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Βήμα 4
Ετοιμάζουμε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Γαρνίρουμε με το Garni, λίγο ξύσμα και φέτες λεμονιού.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!