Γλυκές ή αλμυρές, με σταφίδες ή χωρίς, με πρόβειο ή αγελαδινό τυρί…
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα είδη του κατ’ εξοχήν κυπριακού πασχαλινού εδέσματος, της φλαούνας, που ποικίλουν αναλόγως περιοχής και προτιμήσεων και δεν λείπει από το εορταστικό τραπέζι της Λαμπρής.
Συνεργείο της εκπομπής Alpha Ενημέρωση με τη δημοσιογράφο Όλγα Κωσταντίνου επιχείρησαν να αποσπάσουν τα μυστικά της επιτυχημένης φλαούνας από τον αρτοποιό Χρίστο Χρίστου στο Δάλι.
Ο κύριος Χρίστου εξασκεί το επάγγελμα τα τελευταία 40 χρόνια και πιστεύει ότι το Α και το Ω για μια νόστιμη φλαούνα είναι το τυρί…
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!