ΥΛΙΚΑ
1 ½ κιλό μηροί κοτόπουλου χωρίς κόκαλο, κομμένοι σε κύβους 4-5 εκ. περίπου
2 χρωματιστές πιπεριές, σε τετράγωνα 4-5 εκ. περίπου
Μαϊντανός για πασπάλισμα
Λεμόνια για το σερβίρισμα
Μαρινάτα:
1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
6 ψεκασμούς GARLIC HERB SPRAY TURCI
2 λεμόνια, ο χυμός
3-4 φύλλα δάφνης, θρυμματισμένα
3 ψεκασμούς OREGANO HERB SPRAY TURCI
Αλάτι, πιπέρι
Βγάζετε το κοτόπουλο από τη μαρινάτα του, τινάζοντας τα κομμάτια για να φύγει ότι κόλλησε απάνω (κρατάτε τη μαρινάτα). Τα περνάτε στα σουβλάκια, όχι πολύ σφικτά και βάζοντας ανάμεσα κομμάτια πιπεριάς.
Ψήνετε τα σουβλάκια για 15-20 περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά και αλείφοντάς τα κάθε τόσο με τη μαρινάτα τους. Τα σερβίρετε πασπαλισμένα με μαϊντανό, ψεκάζοντας 3 φορές με OREGANO HERB SPRAY TURCI και τα συνοδεύετε με λεμόνι.
Σημείωση: Μπορείτε, αν θέλετε, όταν ψηθούν τα σουβλάκια να τα σερβίρετε πασπαλισμένα με λίγο σουμάκι. Τους πάει πολύ!
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!