Το ιστορικό ξενοδοχείο στις Πλάτρες, αναγνωρισμένο και καθιερωμένο ως ένας από τους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς, πρωταγωνιστεί και αυτό το φθινόπωρο στο γαστρονομικό σκηνικό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.
Είτε το επιλέξεις για τη διαμονή σου, είτε για το γεύμα σου στο βουνό, το πολυβραβευμένο Petit Palais υποστηρίζει και προσφέρει ακριβώς ό,τι θα ανέμενε ο σημερινός ταξιδιώτης. Διατηρώντας τη διαχρονική του καλαισθησία και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, με απαράμιλλη θέα στο βουνό, το εστιατόριο είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σερβίροντας πρόγευμα ή brunch, μεσημεριανό και δείπνο, με μενού που αλλάζουν εποχιακά.
Το μενού του δίνει έμφαση σε πιάτα από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, χωρίς να λείπουν και οι τοπικές πινελιές, με φρέσκα παραδοσιακά προϊόντα. Κατά τη δική μας επίσκεψη, ξεκινήσαμε το δείπνο μας με σαλάτα με μπουράτα, συνεχίζοντας με ραβιόλι με γέμιση τυριών και λάδι μαύρης τρούφας και το ζουμερό ιβηρικό χοιρινό, καταλήγοντας στη διάσημη πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια και ξύσμα πορτοκαλιού και στο μοναδικό Cerimonia Del Tiramisu που παρασκευάστηκε στο τραπέζι μας. Ακόμα όμως κι αν δεν πας για φαγητό, κάνε μια στάση στο ξενοδοχείο και απόλαυσε τον καφέ σου, συνοδεύοντας το με ένα από τα γλυκά ή, αν η θερμοκρασία το επιτρέπει, με παγωτό gelato ή sorbet.
Παναγίας Φανερωμένης 112, Πάνω Πλάτρες, Λεμεσός, 25 421723.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!