La Maison στην Καλλιθέα. Όσοι πιστοί των ρετρό γλυκισμάτων σπεύσατε. «Χαλάει» την πιάτσα του καλού γλυκού ο σεφ πατρόν Θανάσης Τσαγκλιώτης, φτιάχνοντας εξαιρετικής ποιότητας «λαϊκά» γλυκά, ό,τι δηλαδή λαχταράμε, με φινέτσα και σε κανονικές –επιτέλους!– τιμές. Ούτε γουρουνιές ούτε απλησίαστες ναρκισσιστικές ασυναρτησίες που στόχο έχουν να γουστάρει προεχόντως ο καλλιτέχνης και δευτερευόντως το κοινό. Και το κυριότερο: με κανονικές πρώτες ύλες –βούτυρο, κρέμα γάλακτος, αυγά κ.λπ.–, όχι από κουβάδες. Φρέσκα και μοσχομύριστα, chapeau chef! 3,5 ευρώ κοστίζει η θαυμάσια σεράνο που έχει βγάλει λίγους μήνες τώρα το
La Maison-Fine Pastry, Δημοσθένους 149, Καλλιθέα, Τ/216-70.06.518
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!