Ανοιχτό πλέον και τα μεσημέρια, το Kuzuba εξακολουθεί να δίνει έμφαση στα κυπριακά προϊόντα και τις εποχιακές τοπικές πρώτες ύλες. Τα πιάτα δημιουργούν μια comfort αίσθηση, αλλά με ερμηνεία που παραπέμπει στη σύγχρονη διεθνή γαστρονομία. Το μενού για το μεσημέρι ξεκινά με τη σαλάτα με μπουράτα, ντοματίνια, gazpacho, φρούτα εποχής και κράκερ ελιάς, το λουβί με λαβράκι ατμού και λάχανο, το φρέσκο καλαμάτι στα κάρβουνα με φάβα και lemon butter sauce και το μοσχαράκι Ραγού με χυλοπίτες και ξερή αναρή από τον Ακάμα.
Κυριάκου Μάτση 54, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία, 99 865444.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
In this article: