ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Η πανέμορφη ακτογραμμή, το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο της Ευρώπης, η πλούσια ιστορία, και η κορυφαία γαστρονομία σκιαγραφούν σε μεγάλο βαθμό το προφίλ της Νάπολης,...
Hi, what are you looking for?
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ1 λίτρο Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά200ml Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά4 κουταλιές Ζάχαρη100...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ400 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Χαλλούμι40 Ντοματίνια (κόκκινα και κίτρινα, κομμένα στη μέση)80 ml Ελαιόλαδο80 ml Μηλόξιδο100 γρ. ΜέλιΜπόλικα...
Η επιτυχία του Ergon αποδεικνύει πως όταν οι αξίες της ομάδας και της οικογένειας είναι κοινές, η ισχύς εν τη ενώσει αποτελεί κάθε άλλο...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ1 φύλλο Χρυσή Ζύμη Σφολιάτα1 κουταλιά Ζάχαρη άχνη500 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά250 g. Χαραλαμπίδης...
Η πανέμορφη ακτογραμμή, το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο της Ευρώπης, η πλούσια ιστορία, και η κορυφαία γαστρονομία σκιαγραφούν σε μεγάλο βαθμό το προφίλ της Νάπολης,...
Βάζουμε στο ποτήρι μας τα αρώματα της εποχής με ένα κοκτέιλ που φτιάχνεται από φίλους για φίλους στα πρώτα φθινοπωρινά καλέσματα. Μήλο και κανέλα...
Latte, macchiato, flat white ή σκέτο καφέ; Όπως και αν τον προτιμάτε, υπάρχουν τρόποι να δώσετε βάθος στη γεύση του και να τον κάνετε...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 11/11Παστιτσάδα...
Sponsored Content Το brunch είναι μια απολαυστική συνήθεια που τα τελευταία χρόνια αγαπάμε πολύ στην Ελλάδα. Αλμυρές και γλυκές λιχουδιές με πρωταγωνιστές τα αβγά,...
Ένα κλασικό πιάτο από τη σαλονικιώτικη ιστορία. Σε μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τη σελινόριζα, την πατάτα και τα καρότα για 5΄, αλατίζοντας. Προσθέτουμε...
Sponsored Content Από τις πλέον ενεργοβόρες συσκευές που έχουμε στο σπίτι, και συγκεκριμένα στην κουζίνα μας, είναι το ψυγείο. Δεδομένου ότι λειτουργεί όλο το...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ ½ φλ. ρύζι γλασέ 1 φλ. νερό 1 πρέζα αλάτι 4 φλ. κατσικίσιο γάλα 4 κουταλιές ζάχαρη 3 κουταλιές καλά...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το Beefbar έκανε παγκόσμια αίσθηση όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο το 2005, ενώ τα τελευταία 19 χρόνια εξαπλώθηκε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Οι ξηροί καρποί διαφέρουν αρκετά ως προς τις θερμίδες και τα λιπαρά που περιέχουν. Οι περισσότεροι είναι πλούσιοι σε “καλά” λιπαρά,...