ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμη, θρεπτική και χωρίς γλουτένη, η κινόα έχει κερδίσει επάξια μια θέση στη σύγχρονη κουζίνα. Λόγω της ευελιξίας της μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τροφές...
Hi, what are you looking for?
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...
Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...
O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...
Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...
Νόστιμη, θρεπτική και χωρίς γλουτένη, η κινόα έχει κερδίσει επάξια μια θέση στη σύγχρονη κουζίνα. Λόγω της ευελιξίας της μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τροφές...
Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία χρόνια η Pinsa Romana ή απλώς pinsa έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής εκτός της Ιταλίας για...
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τρώμε, αυτό που τρώμε; Πώς εξηγείται επιστημονικά ότι ο τρόπος ζωής επηρεάζει τη διατροφή μας και πώς αυτή συνδέεται με την...
Πόσες φορές δεν έχουμε τρέξει στην κουζίνα, μυρίζοντας τα αρώματα που ξεχύνονται από τον φούρνο, όπου σιγομαγειρεύεται το αγαπημένο μας παστίτσιο; Ένα πιάτο που,...
Μια πεντανόστιμη τάρτα για ένα πεντανόστιμο γεύμα κάθε ώρα της ημέρας. Στη βασική ανεβατή ζύμη προσθέτουμε 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη και ζυμώνουμε. Την αφήνουμε...
Sponsored Content Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο υλικό για να το συνδέσουμε με τα αγαπημένα μας γλυκά αυτό είναι η σοκολάτα....
Προσθήκη στα αγαπημένα Η καλύτερη κοπή βοδινού εξαρτάται από τις γευστικές προτιμήσεις και το είδος μαγειρέματος που προτιμά κάποιος, καθώς διαφορετικές κοπές προσφέρουν διαφορετική...
Ο θεσμός που προβάλλει τον πλούτο του ελληνικού αμπελώνα προωθώντας συστηματικά τις αξιόλογες προσπάθειες των οινοποιών μας στο εξωτερικό, και όχι μόνο, ανέδειξε για...
Προσθήκη στα αγαπημένα Ο σολομός θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά ψάρια, καθώς είναι πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα....
Πληθωρική και αρκετά βαριά, με γεύσεις μεστές και συχνά πικάντικες ως καυτερές, πλούσιες σάλτσες, αρκετό κρέας, μαγειρεμένα λαχανικά σκέτα ή γεμιστά και βέβαια μια...