Connect with us

Hi, what are you looking for?

IODIO: Ελληνική ψαροφαγία στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη IODIO: Ελληνική ψαροφαγία στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 21/10Σπαγγέτι...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Από τη Σοφία Σπυριδοπούλου ΥΛΙΚΑ1 λίτρο κρέµα γάλακτος1 λίτρο γάλα500 ml νερό500γρ. ζάχαρη200 γρ. νισεστέ10 γρ. µαστίχα σε σκόνη ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε µια...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (όχι διπλοπερασμένο)2 κουταλιές ελαιόλαδο2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες½ – 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη2 κουταλάκια...