ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Για το Core, το εστιατόριό της στο Λονδίνο, έχει τιμηθεί το 2021 με τρία αστέρια Michelin, τα οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Η Βορειοϊρλανδή σεφ...
Hi, what are you looking for?
Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...
O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...
Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...
Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...
Για το Core, το εστιατόριό της στο Λονδίνο, έχει τιμηθεί το 2021 με τρία αστέρια Michelin, τα οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Η Βορειοϊρλανδή σεφ...
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν : 1. Την εφημερίδα 2. Το Marie Claire,...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 21/10Σπαγγέτι...
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Pasta, το Regency Casino Mont Parnes παρουσιάζει το World Pasta Celebration. Πρόκειται για ένα γαστρονομικό...
Εδώ και μισό αιώνα, η σειρά της διαχρονικής σειράς Fissler Original-Profi Collection παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κουζίνας. Ο λόγος της επιτυχίας της δεν είναι...
Η λέξη ρίγανη προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις όρος και γάνος που σημαίνει «χαρά του βουνού» και συμβόλιζε από τα αρχαία χρόνια την ευτυχία...
Το ποπ κορν είναι σαν τις τηγανητές πατάτες, αρέσει σε όλους και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να το απολαμβάνει μέχρι να τελειώσει. Είναι...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τη Σοφία Σπυριδοπούλου ΥΛΙΚΑ1 λίτρο κρέµα γάλακτος1 λίτρο γάλα500 ml νερό500γρ. ζάχαρη200 γρ. νισεστέ10 γρ. µαστίχα σε σκόνη ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε µια...
Φτιάχνουμε πιλμένι, τα ρώσικα τορτελίνια. Σε αυτή τη συνταγή, τα ζυμαρικά είναι γεμιστά με μανιτάρια και σερβίρονται με σάλτσα από γιαούρτι και πάπρικα. Πιλμένι:...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (όχι διπλοπερασμένο)2 κουταλιές ελαιόλαδο2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες½ – 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη2 κουταλάκια...