Connect with us

Hi, what are you looking for?

Η αλήθεια για το μαμαδίστικο φαγητό Η αλήθεια για το μαμαδίστικο φαγητό

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η δημιουργία του αρμενοβίλ λέγεται ότι συνδέεται με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Α΄ Π. Πολέμου, εξού και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ3 συσκευασίες Χαραλαμπίδης Κρίστης χαλλούμι2 Αυγά (χτυπημένα)2 ½ φλιτζάνια Δημητριακά καλαμποκιού½ φλιτζάνι Παρμεζάνα (τριμμένη)1 κουταλάκι Πάπρικα1 φλιτζάνι Μέλι1...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συστατικά150 γρ. φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα)1 κουταλιά ελαιόλαδο2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη70 γρ. κιχώριο (ή αλλιώς αντίδι ή αντίβ), κομμένο στη μέση10 γρ. μαϊντανό1/4 λεμόνι,...

Advertisement
Advertisement