Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τρώγεται η τέχνη; Εμβληματικά πιάτα που άλλαξαν τη γαστρονομία Τρώγεται η τέχνη; Εμβληματικά πιάτα που άλλαξαν τη γαστρονομία

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η δημιουργία του αρμενοβίλ λέγεται ότι συνδέεται με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Α΄ Π. Πολέμου, εξού και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος 20′ προετοιμασία 10′ ψήσιμο Σύνολο: 30′ Υλικά Μερίδες: 4 Για το κουνουπίδι Διαδικασία Για να φτιάξουμε κοτόπουλο πανέ με κουνουπίδι ψητό, ξεκινάμε προθερμαίνοντας το φούρνο...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην ερώτηση «πού τρώμε καλή ιταλική κουζίνα στην Αθήνα», η απάντηση φαντάζει δύσκολη. Αν και υπάρχουν αρκετά εστιατόρια που έχουν ειδικευτεί στην κουζίνα των...