ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Το Σαββατοκύριακο που έχουμε περισσότερο χρόνο και όρεξη και για να δημιουργήσουμε πιο πολύπλοκες ή πιο πληθωρικές συνταγές μας αρέσει να απολαμβάνουμε ένα πιο...
Hi, what are you looking for?
O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...
Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...
Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...
Η δημιουργία του αρμενοβίλ λέγεται ότι συνδέεται με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Α΄ Π. Πολέμου, εξού και...
Το Σαββατοκύριακο που έχουμε περισσότερο χρόνο και όρεξη και για να δημιουργήσουμε πιο πολύπλοκες ή πιο πληθωρικές συνταγές μας αρέσει να απολαμβάνουμε ένα πιο...
Συνήθως όταν ακούει κανείς «κυριακάτικο τραπέζι», σκέφτεται, σχεδόν αυτόματα, ψητό κοτόπουλο ή αρνάκι, μοσχάρι λεμονάτο και κοκκινιστό, πληθωρικές μακαρονάδες φούρνου, λαχανοντολμάδες, τέτοια πράγματα. Αλλά...
Sponsored content Μπορεί η Σαρακοστή να είναι συνδεδεμένη με την αποχή από κάποιες αγαπημένες μας τροφές ταυτόχρονα όμως ταυτίζεται με την αποτοξίνωση, την υγιεινή...
«Ζητώ συγγνώμη και το παίρνω πίσω που τον είπα κότα», είπε ο Τριαντάφυλλος για τον Μάρκο Σεφερλή. Στο I love Σου Κου και τον...
Οι μαγειρικές που προέρχονται από χώρες με γευστικούς πολιτισμούς πολύ διαφορετικούς από της Δυτικής Ευρώπης παρουσιάζουν μια απίστευτη ποικιλομορφία, κάνοντας δύσκολη την επιλογή του...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 2 μεγάλες μελιτζάνες 2 κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 5-6 εκατοστά φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο ή ψιλοκομμένο...
Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να κάψει κανείς το φαγητό στην κατσαρόλα. Δεν έγινε και τίποτα το τρομερό βέβαια. Έχει συμβεί και...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 1/4Κοκκινιστό κριθαράκι με...
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 4 άτομα): 2 χρωματιστές πιπεριές, ξεσποριασμένες, σε κομμάτια 3 εκ. περίπου (μπουκιές) 2...
Τα 24 στα 27 δείγματα ελαιολάδου που πήρε ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης από ελαιουργεία ολόκληρης της Κρήτης στη διάρκεια της τελευταίας ελαιοκομικής περιόδου...