ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ο ερχομός της άνοιξης είναι μια καλή αφορμή να βγούμε για κοκτέιλ. Λίγο ο καιρός που χαμογελάει και μας εμπνέει να ξεκινήσουμε τις βραδινές...
Hi, what are you looking for?
Ναι, είναι ο καιρός της κολοκύθας και την αγαπάμε γιατί μας φέρνει στο μυαλό παραμύθια, αχνιστές σούπες, φαναράκια και βράδια δίπλα στην φωτιά. Θα...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...
Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...
O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...
Ο ερχομός της άνοιξης είναι μια καλή αφορμή να βγούμε για κοκτέιλ. Λίγο ο καιρός που χαμογελάει και μας εμπνέει να ξεκινήσουμε τις βραδινές...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ)• 3 φλ. (480γρ.) αλεύρι Φαρίνα• 2 κουταλάκια (18γρ.) μπέικιν πάουντερ• 1 2/3 φλ. (230γρ.) ελιές κομμένες• 2/3...
Η Ελληνική Επανάσταση είναι συνδεδεμένη με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, ωστόσο ένα άλλο πιάτο που αναπτύχθηκε 100 χρόνια αργότερα έμελλε να ταυτιστεί για πολλούς με...
Ένα χωράφι και ένα εστιατόριο πάνω στη θάλασσα, ένας σεφ που έχει θητεύσει σε σπουδαίες κουζίνες του κόσμου κι ένας manager με πάθος για...
Μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία την Πρωταπριλιά, σύμφωνα με το meteo.gr. Οι αέριες μάζες πάνω από τη χώρα μας θα...
Τώρα που ο καιρός είναι πιο καλός μας αρέσει να ανοίγουμε τις βεράντες και τα μπαλκόνια ή τους κήπους του σπιτιού για τους φίλους,...
Τι κρασί θα ανοίξουμε όταν το μενού έχει όσπρια; Ποιο απόσταγμα ταιριάζει με θαλασσινά και τι θα πίναμε με ένα λαδερό πιάτο; Οι βασικές...
Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στα πατατάκια. Τραγανά και γευστικά είναι ίσως η Νο1 επιλογή για αλμυρά τσιμπολογήματα στο σπίτι, στο σινεμά, στο ποτό μαζί...
Στον συνδυασμό ζέστης, παροδικών νεφώσεων, σκόνης και νοτιάδων που έρχεται, αναφέρεται ο Γιάννης Καλλιάνος ενώ για «νέα ”επίθεση” της Αφρικής» κάνει λόγο o Κλέαρχος...
Τώρα την άνοιξη που οι αγκινάρες είναι στα καλύτερά τους, μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε τις πιο φρέσκες και τις μαγειρεύουμε με τον πιο απλό...