Connect with us

Hi, what are you looking for?

Γεύση στο φουλ με κολοκύθες, καρότα και γλυκοπατάτες Γεύση στο φουλ με κολοκύθες, καρότα και γλυκοπατάτες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ναι, είναι ο καιρός της κολοκύθας και την αγαπάμε γιατί μας φέρνει στο μυαλό παραμύθια, αχνιστές σούπες, φαναράκια και βράδια δίπλα στην φωτιά. Θα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα έξοδα για φαγητό αποτελούν ένα ζήτημα που απασχολεί πλέον την καθημερινότητά μας καθώς οι τιμές συνεχώς ανεβαίνουν και παρατηρούνται συχνά ανατιμήσεις σε βασικά...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Περιηγηθήκαμε στην Καλλιθέα και καταγράψαμε έθνικ παντοπωλεία, μίνι και σούπερ μάρκετ με προϊόντα από κάθε γωνιά του πλανήτη μας. Azanta MarketΡωσικό παντοπωλείο με το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η γιαγιά Μαλία με έμαθε από μικρή να τρώω τις αγκινάρες. Τις έκανε πάντα αλά πολίτα, με αρακά, πατατούλες και καρότα. Μου άρεσαν έξτρα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα 6 άτομα / 15’ ετοιμασία / 25’ χρόνος ψησίματος / ΕΥΚΟΛΟ ΥΛΙΚΑ 3 μεγάλα μήλα 1 φύλλο σφολιάτας 3 κουταλιές μαρμελάδα...