Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τρώγεται η τέχνη; Εμβληματικά πιάτα που άλλαξαν τη γαστρονομία Τρώγεται η τέχνη; Εμβληματικά πιάτα που άλλαξαν τη γαστρονομία

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η δημιουργία του αρμενοβίλ λέγεται ότι συνδέεται με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Α΄ Π. Πολέμου, εξού και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. µελιτζάνες                           100 γρ. πιπεριά κόκκινη                  50 γρ. µαϊντανό                               20 γρ. σκόρδο                                100 ml ελαιόλαδο                            30 ml ξίδι.                    ΕΚΤΕΛΕΣΗ...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συστατικά2 συσκευασίες (2Χ250γρ.) βούτυρο ανάλατο,2 βαζάκια (2Χ400γρ.) πραλίνα φουντουκιού,2 κουτιά (2Χ410γρ.) γάλα εβαπορέ,6 κουτιά (6Χ150γρ.) μπισκότα τύπου Morning Coffee,8 κοφτές κουταλιές σκόνη σοκολάτας για...