ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά; Τα λαχταράμε από πολύ μικρή ηλικία ενώ ακόμα ενώ ακόμα και από τις πρώτες μέρες της γέννησής μας...
Hi, what are you looking for?
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώρα Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 9 άτομα): 1 φλ. απλό αλεύρι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 125 γρ. (1/2...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ1 λίτρο Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά200ml Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά4 κουταλιές Ζάχαρη100...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ400 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Χαλλούμι40 Ντοματίνια (κόκκινα και κίτρινα, κομμένα στη μέση)80 ml Ελαιόλαδο80 ml Μηλόξιδο100 γρ. ΜέλιΜπόλικα...
Η επιτυχία του Ergon αποδεικνύει πως όταν οι αξίες της ομάδας και της οικογένειας είναι κοινές, η ισχύς εν τη ενώσει αποτελεί κάθε άλλο...
Σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά; Τα λαχταράμε από πολύ μικρή ηλικία ενώ ακόμα ενώ ακόμα και από τις πρώτες μέρες της γέννησής μας...
Με αφορμή τη Μέρα των Νεκρών, μια από τις πιο σημαντικές θρησκευτικές γιορτές του Μεξικού και εν γένει της Λατινικής Αμερικής, που γιορτάζεται κάθε...
Το μήλο θεωρείται σύμβολο της γνώσης, της αγάπης, αλλά και της ευημερίας, όπως αποδεικνύεται από τις πάμπολλες αναφορές σε διαφορετικές κουλτούρες και μύθους. Στην...
Η ρίζα αυτή, με τη γλυκιά της γεύση, ταιριάζει πολύ στο mood του φθινοπώρου που μας κάνει να θέλουμε να φάμε φαγητά της θαλπωρής....
Φθάνοντας στην οδό Αγ. Παύλου στο Περιστέρι, τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα αντικρίζαμε καθώς διασχίζαμε τον προθάλαμο του εστιατορίου. Το παλιό Τραβόλτα ήταν...
Από αλμυρά πιάτα όπως το μοσχαράκι κοκκινιστό, μέχρι μανιτάρια και γλυκά όπως τα μπισκότα και οι τηγανίτες, η χρυσαφένια και κοκκώδης πολέντα ταιριάζει με...
Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο Viber σας θέσαμε ένα δίλημμα, αν προτιμάτε το whiskey ή το gin. Το ερώτημα στο poll ήταν δύσκολο καθώς...
Η ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic είναι ένα νέο προϊόν χωρίς γλουτένη, με πλούσια γεύση κακάο και απαλή υφή, ειδικά σχεδιασμένο για σπιτική ζαχαροπλαστική. Μπορούμε να...
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος γυρίζει ταινία για τον μανάβη των απομακρυσμένων βουνών της Πίνδου, που αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να φτάνει με το...
Με λίγα κόκκινα μήλα μπορείτε να φτιάξετε μία λαχταριστή ανοιχτή μηλόπιτα με απολαυστικό σιρόπι καραμέλας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου (αέρα).Ανοίγουμε τη...