Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Black cod µε shiro miso και σόγια σος

Black cod µε shiro miso και σόγια σος



ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα black cod των 180 γρ.

150 γρ. shiro miso

800 γρ. ασιατικά λαχανικά και σπαράγγια, καρότα, κινέζικο λάχανο και pakchoi

50 ml σησαµέλαιο

150 ml σόγια σος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλείφετε τα φιλέτα του ψαριού µε το shiro miso και τα ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά.

Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν αφαιρείτε την πέτσα του ψαριού.

Αλείφετε ξανά τα φιλέτα του ψαριού µε το shiro miso και τα ξαναψήνετε για ακόµα 10 περίπου λεπτά, στην ίδια θερµοκρασία.

Στο µεταξύ, ζεσταίνετε το σησαµέλαιο και σοτάρετε τα λαχανικά. Όταν µαλακώσουν και πάρουν χρώµα προσθέτετε τη σόγια σος και τα κατεβάζετε από τη φωτιά.

Βάζετε το ψάρι σ’ ένα πιάτο και γαρνίρετε µε τα λαχανικά. Σερβίρετε µε ρύζι, πασπαλισµένο µε φρέσκο, ψιλοκοµµένο κόλιανδρο.  

Το µυστικό του chef: Είναι καλύτερα να διπλοφουρνήσετε το ψάρι, γιατί έτσι αποκτά µια πιο απαλή υφή.

Nick Wiszniewski

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Παντελή Δημοσθένους ΥΛΙΚΑ 100 γρ. τόνος σε μικρούς κύβους 20 γρ. αγγούρι σε σχήμα παπαρδέλας 20 γρ. κρεμμύδι σε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Roddy Δάμαλη ΥΛΙΚΑ 100 γρ. τυρί chèvre 1 κουτάλι βούτυρο (λιωμένο) 2 κουτάλια καβουρδισμένα αμύγδαλα (1 για τη γέμιση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Ο Klaus Pflugbeil πίστευε ότι τα είχε υπολογίσει όλα. Να κλέψει μυστικά και τεχνολογίες από την εταιρία που εργαζόταν, να βγάλει...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Γερμανία θωρακίζεται μπροστά στους ψηφιακούς κινδύνους ενόψει των πρόωρων ομοσπονδιακών εκλογών, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν στις 23 Φεβρουαρίου του 2025. Σύμφωνα με...