Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ποια είναι η 29χρονη παίκτρια reality που έκλεψε την καρδιά του γιου της Μαριάννας Λάτση

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ποια είναι η 29χρονη παίκτρια reality που έκλεψε την καρδιά του γιου της Μαριάννας Λάτση


Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ο Βενιαμίν του αξεπέραστου γόη του κινηματογράφου και του θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Στα 26 του χρόνια φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την γοητεία και την ομορφιά του αξέχαστου Έλληνα ηθοποιού, με τον οποίο υπήρξαν ερωτευμένες όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του, Εριέττα.

Μπορεί βέβαια να είναι χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

Για την προσωπική του ζωή δεν έχουν βγει προς τα έξω όλα αυτά τα χρόνια πληροφορίες καθώς την κρατά μόνο για εκείνον.

Ωστόσο τώρα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που τον θέλουν ερωτευμένο και μάλιστα με γνωστή παίκτρια reality, η οποία στο παρελθόν απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της. Ο λόγος για τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media από τις καλοκαιρινές της διακοπές ήταν αρκετή για να αποκαλυφθεί το ειδύλλιο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα Κουφονήσια βλέπουμε τη Σοφιάνα Αβραμάκη σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο. Συγκεκριμένα βλέπουμε τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

«Δεν είμαι μόνη»

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Survivor στα μέσα τους καλοκαιριού μάλιστα είχε μιλήσει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά!

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», δήλωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Λίγα λόγια για τη Σοφιάνα Αβραμάκη

Γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι φυσικοθεραπεύτρια. Ασχολείται από την παιδική της ηλικία με το κολύμπι και την γυμναστική, ενώ το 2022 συμμετείχε στο Survivor.

Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική» ενώ δεν αντέχει την… ακαταστασία!

Οι σύντροφοι που της «χρέωσαν»

Την περίοδο που ήταν στο Survivor και μετά από αυτό το όνομα της Σοφιάνας Αβραμάκη είχε σχολιαστεί αρκετά από εκπομπές, sites και έντυπα. Κι ο λόγος; Για τις σχέσεις που της χρέωναν!

Με τον Στάθη Σχίζα

Δημοσίευμα στο παρελθόν την ήθελε σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τότε η ίδια αντέδρασε αμέσως θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους κι έτσι έκανε μια ανάρτησή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κόψτε τα μανιτάρια, βλέπετε άλλα έργα. Υ.Γ: Την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου, με ένα “ν”».

Με τον Άρη Σοϊλέδη

Όταν η Σοφιάνα ήταν στο Survivor είχε κυκλοφορήσει φήμη πως εκείνη και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν έρθει πολύ κοντά. Θυμίζουμε πως ο Άρης τότε ήταν αρραβωνιασμένος με την Μαρία Αντωνά.

Η φιλία τους δεν συνεχίστηκε μετά το ριάλιτι

«Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είχε πει η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

Με τον Γιάννη Τσολάκη

Την περίοδο του Survivor 2022 είχε γραφτεί επίσης πως μέσα στο ριάλιτι είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Γιάννη Τσολάκη. Η σχέση τους ήταν στενή και είχαν έρθει πολύ κοντά με την κάμερα να τους πιάνει να αγκαλιάζονται σφιχτά.

«Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα. Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω» είχε πει ο παίκτης των Μαχητών μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δημοσιεύματα είχαν χρεώσει στη Σοφιάνα Αβραμάκη και σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι απάντησε η ίδια;

«Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω πει ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ανέβαινα εγώ επειδή έγραψαν κάτι τέτοιο».

Με τον Μάριο Πρίαμο

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου ωπα» είχε μεταξύ άλλων ε η Σοφιάννα Αβραμάκη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη αναφέρθηκε και στην Μαρία Αντωνά, η οποία είχε στείλει μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι η τρίτη γυναίκα που έκανε κάτι με τον Μάριο είναι εκείνη.

«Και με τον Μάριο; Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι ότι τα λέει με ένα ναζιάρικο ύφος και νομίζει ότι πάνε στο απυρόβλητο. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί κάποιοι το παίρνουν και το τραβάνε. Όταν ειπώθηκε το όνομα και μπήκε το μπιμπ, εγώ μπήκα στο twitter και έβλεπα ότι έπεφταν στοιχήματα για το αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα. Μου έστελναν μηνύματα από το περιβάλλον μου να με ρωτήσουν αν είμαι εγώ.

Την επόμενη ημέρα σε μια πρωινή εκπομπή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αυτό το έμαθα από το Twitter. Έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, που επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτή. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα ήταν μια πανελίστρια – σχολιάστρια σε πρωινή εκπομπή σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα, η οποία προς τιμήν της μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπαν ολόκληρο το όνομα. Είπε ότι το πρώτο γράμμα είναι από «Σ», το δεύτερο φωνήεν και πως είναι από τις όμορφες κοπέλες του Survivor. Έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα.

Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες πολύ έξυπνα εκ μέρους της δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου. Ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα και ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε όμως. Είπε “γιατί εκπλήσσεστε; Η κοπέλα αυτή είναι ο θηλυκός Πρίαμος. Όταν κάποια θέματα ξεπερνούν το σχολιαστικό κομμάτι και μπαίνουν στο προσωπικό, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Δεν θα το κάνω.

Όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, δεν θέλω να δώσω έκταση. Δεν έχω ανάγκη από καμιά συγγνώμη, γιατί θα είναι κάλπικη. Να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό. Και εμείς έχουμε οικογένειες και μας έχουν χρεώσει τον κάθε έναν. Με τον Μάριο γνωρίζομαι, έχω φιλικές σχέσεις, δεν κρυφτήκαμε αλλά κάπου ώπα. Δεν είμαι καν στο παιχνίδι. Σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική ζωή μου;» ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Στις πιο πρόσφατες φήμες για την προσωπική της ζωή η Σοφιάνα Αβραμάκη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα».

H σχέση της με γνωστό πολιτικό πρόσωπο

Πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα της Βόρειας Ελλάδας, θέλουν την εντυπωσιακή Σοφιάνα Αβραμάκη να έχει συγγενική σχέση γνωστό πολιτικό πρόσωπο. Είναι ανιψιά του πρώην βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη.

Αναμφισβήτητα η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από το Survivor και την οποία θέλεις να βλέπεις στα social media. Μέσω του Instagram η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα της ζωής της με το καλλίγραμμο κορμί της να κλέβει την παράσταση.

Λίγα λόγια για τον Φίλιππο Κούρκουλο

Ο 26χρονος δεν έχει κληρονομήσει μόνο την εμφάνιση του πατέρα του αλλά και την καλλιτεχνική του φλέβα, όπως άλλωστε κι ο μεγάλος του αδερφός του, Άλκης Κούρκουλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του καλλιτεχνική διαδρομή και σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής. Επίσης τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος σπούδασε πάνω στα οικονομικά και το μάρκετινγκ σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα του Μανχάταν. Ο αδελφός της Εριέττας Κούρκουλου είναι επίσης δεινός κιθαρίστας, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, περνάει αρκετές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας ρυθμούς και μελωδίες.

 

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Ελλάδα

Bίντεο από τη στιγμή που επιβάτες της πτήσης EZY8216 Ηράκλειο – Λονδίνο, εγκαταλείπουν το αεροπλάνο μετά από την έκρηξη που προκλήθηκε σε ηλεκτρονικές συσκευές,...

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....