Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Καταιγισμός από τη Volvo: Θα παρουσιάσει 10 (νέα και facelift) μοντέλα μέχρι το 2026

Καταιγισμός από τη Volvo: Θα παρουσιάσει 10 (νέα και facelift) μοντέλα μέχρι το 2026


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη γκάμα της να γεράσει και να μείνει πίσω από τις εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε άλλο. Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει ένα κύμα νέων μοντέλων, τόσο ηλεκτρικών όσο και υβριδικών.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τους εμπόρους στις 17 Σεπτεμβρίου, ο CEO της Volvo Cars Jim Rowan και ο Chief Commercial Officer Bjorn Annwall διπλασίασαν την επιθετική στρατηγική της εταιρείας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια για την παρουσίαση 10 νέων και ανανεωμένων μοντέλων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο από αυτά τα νέα οχήματα είναι το αμιγώς ηλεκτρικό EX90 που έχει ήδη παρουσιαστεί. Θα ακολουθήσει ένα μικρότερο ηλεκτρικό SUV, γνωστό ως EX60, που θα χρησιμεύσει ως διάδοχος του σημερινού XC60 και θα αποτελέσει μια πολυτελή και ελκυστική εναλλακτική λύση για το Tesla Model Y.

Προχωρώντας προς τα κάτω στη γκάμα, η Volvo επιβεβαίωσε ότι το μικρότερο ηλεκτρικό EX40 με μπαταρία, πρώην γνωστό ως XC40 Recharge, είναι επίσης προ των πυλών και θα ακολουθήσει το εντυπωσιακό EX30.

Υπάρχουν καλά νέα για τους λάτρεις των στέισον βάγκον, καθώς ένα νέο μοντέλο, γνωστό ως EV60 Cross Country, ετοιμάζεται για παραγωγή ενώ ακολουθεί και το ντεμπούτο του νέου σεντάν ES90, του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού σεντάν της Volvo.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζει επίσης μια σειρά από plug-in υβριδικά με σημαντικά διευρυμένη ηλεκτρική αυτονομία στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της. Αυτά τα PHEV επόμενης γενιάς θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα SPA1 με τα XC60 και XC90, αλλά με πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...