Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Νέα βασική έκδοση για τα T-Roc, T-Cross και Taigo – Δείτε τιμές και εξοπλισμό

Νέα βασική έκδοση για τα T-Roc, T-Cross και Taigo – Δείτε τιμές και εξοπλισμό


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όπως νωρίτερα φέτος τα Tiguan και Golf απέκτησαν την νέα βασική έκδοση Essential, έτσι ήρθε και η σειρά των τριών μικρών SUV της μάρκας να αποκτήσουν την ίδια. Πρόκειται λοιπόν για τη νέα εισαγωγική έκδοση που έρχεται με τους παρακάτω κινητήρες και εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

VW T-Roc

Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση Essential συνδυάζεται στο VW T-Roc με 1.000άρη TSI κινητήρα βενζίνης 116 ίππων αλλά και με τον 2λιτρο TDI 116 ίππων (και οι δύο επιλογές εξοπλίζονται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

VW Taigo και VW T-Cross

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα Taigo και T-Cross, η νέα αυτή εισαγωγική έκδοση έρχεται μαζί με έναν 1.000άρη TSI κινητήρα βενζίνης απόδοσης 95 ίππων που συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο.

Τι εξοπλισμό προσφέρει η νέα βασική έκδοση Essential;

Ανάμεσα σε άλλα, η Essential έκδοση προσφέρει: κλιματισμό, Google Android Auto & Apple Car Play, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, πίσω αισθητήρες, λειτουργία αναγνώρισης πεζών και αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης αλλά και προβολείς LED όπως και πίσω φώτα τεχνολογίας LED.

Τιμές των μοντέλων στη νέα βασική τους έκδοση

Σχετικά με τις τιμές των T-Roc, T-Cross, Taigo στη νέα βασική έκδοση Essential, αυτές διαμορφώνονται στα 25.700 ευρώ, 19.950 ευρώ και 19.500 ευρώ αντίστοιχα, για τα τρία μικρά SUV της φίρμας.

Νέοι κινητήρες και εκδόσεις σε πολλά μοντέλα της VW

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως πλέον στην γκάμα της VW προστίθενται και οι παρακάτω εκδόσεις αλλά και κινητήρες ανά μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο  κινητήρας βενζίνης 1.0 TSI (χειροκίνητο κιβώτιο) με ισχύ 116PS θα είναι πλέον διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Life, More και Style για το Taigo.
  • Ο κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI 150PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG τώρα θα διατίθεται στις εκδόσεις R-line, Life και More στο T-Cross.
  • Ο 2.0 TDI κινητήρας πετρελαίου με 116 PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων λανσάρεται και στην έκδοση Life του T-Roc πέρα από την εισαγωγική Essential.
  •  Ο 2.0 TSI κινητήρας βενζίνης 4MOTION με 265 PS και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG στο Tiguan.

Δείτε εδώ όλες τις τιμές και εκδόσεις για όλη τη γκάμα της VW.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Μαγαζίνο

Το μάρμαρο, είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, το οποίο εκτιμάται για την ομορφιά, το στυλ και την κομψότητά του...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για την έλευση μιας νέας σειράς τολμηρών, εμβληματικών EV της αμερικανικής...