ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα:
60 ml νερό
1 φακελάκι ζελατίνη (10 γρ.)
250 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια απόσταγμα βανίλιας
75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
85 γρ. μέλι
500 γρ. γιαούρτι σούπερ στραγγιστό
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
Λίγο φυτικό λάδι για το άλειμμα της φόρμας
Για το ζελέ φρούτων:
60 ml νερό
1 φακελάκι ζελατίνη (10 γρ.)
1 ½ φλυτζάνι φρέσκα φρούτα σε καρεδάκια (νεκταρίνια, σταφύλια, φορμόζες κ.λπ.)
35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
40 γρ. μέλι
165 ml χυμό ροδάκινο ή πορτοκάλι
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!