ΥΛΙΚΑ
14 γαρίδες μεσαίες καθαρισμένες βρασμένες με ζωμό λαχανικών και 1 κ.γ. θυμάρι
1 φλ. κινόα
2 φλ. ζεστό νερό
1 φλ. ρεβίθια από κονσέρβα
2 χούφτες κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/3 φλ. ρόδι
1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
Για το ντρέσινγκ:
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν
1 κ.γ. σουμάκι
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε το κινόα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό, θυμάρι και ζωμό λαχανικών. Όταν βράσει ρίχνουμε τις γαρίδες και ψήνουμε για 3 λεπτά. Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε μια πιατέλα βάζουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!