ΥΛΙΚΑ
8 φύλλα κρούστας
400 γρ. ανθότυρο ζερζέκκις
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. μέλι
1 φλ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. κανέλα
3 κ.σ. ροδόσταγμα
1/4 φλ. καρύδια σπασμένα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαζεύουμε κάπως τα φύλλα και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν,περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας.
Σε ένα μπολ σπάζουμε την αναρή με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε την κρέμα, το ροδόσταγμα, την κανέλα, τηζάχαρη και το μέλι και χτυπάμε με μίξερ να γίνει σαν κρέμα.
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγα φύλλα κρούστας και προσθέτουμε τημισή κρέμα. Ξανά φύλλα, κρέμα και τέλος φύλλα.
Γαρνίρουμε με τα σπασμένα καρύδια.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!