Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Γιώργος Βάλαρης για τη γνωριμία με τον Michelle Morrone: «Εγώ του έκλεισα το σπίτι στη Μύκονο»

Γιώργος Βάλαρης για τη γνωριμία με τον Michelle Morrone: «Εγώ του έκλεισα το σπίτι στη Μύκονο»


Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «365 Days» Michele Morrone επέλεξε και φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Ιταλός ηθοποιός και μοντέλο επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων στις αρχές του Αυγούστου για να περάσει λίγες στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης.

Ο Γιώργος Βάλαρης μιλώντας στο Summer’s Cool αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικείμενη συνεργασία έκπληξη με τον Michele Morrone.

«Γνωριζόμαστε με τον Michele Morrone πολλούς μήνες τώρα. Εγώ του έκλεισα το σπίτι και τα οργάνωσα όλα για να έρθει. Κάναμε παρέα, είναι αξιολάτρευτος. Συζητάμε για μία σειρά για πλατφόρμα μεγάλη σε δικό μου σενάριο, που θα γυριστεί την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα και στη Μύκονο», είπε αρχικά ο Γιώργος Βάλαρης.

«Πρωταγωνιστής θα είναι ο Michele Morrone στη συγκεκριμένη δουλειά, την έχει αποδεχτεί και του αρέσει. Είναι μία δύσκολη σειρά, πολύ απαιτητική από άποψη γυρισμάτων και κόσμου. Θα έχει πολλές ανατροπές, πολλά εφέ κι είναι μαζί κι action. Δεν θα είναι μόνο έρωτας. Σίγουρα θα είναι η ακριβότερη σειρά από άποψη budget», πρόσθεσε.

«Δεν έχει να κάνει με σνομπισό, δεν του αρέσουν οι κάμερες. Έβγαλε πολλές φωτογραφίες με γυναίκες που έκαναν σαν τρελές να βγούνε», κατέληξε ο Γιώργος Βάλαρης.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...

Μαγαζίνο

SKG calling … και η Μαρίνα ήταν εκεί! Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε και τη Θεσσαλονίκη τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με μια μεγαλειώδη sold out συναυλία...

Αθλητικά

Ντεμπούτο στο Champions League έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Τζόλης. Ο Έλληνας εξτρέμ, που το καλοκαίρι μετεγγράφηκε στην Μπριζ πήρε το «βάπτισμα...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...