Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

EKO Rally Acropolis: Τι περιλαμβάνει η αυριανή, 2η ημέρα – Ωράρια, Ε.Δ., χάρτες

EKO Rally Acropolis: Τι περιλαμβάνει η αυριανή, 2η ημέρα – Ωράρια, Ε.Δ., χάρτες


Του Γιώργου Παλληκάρη

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε σήμερα, με το Ράλλυ των Θεών να επιβεβαιώνει τη φήμη του ως το σκληρότερο του πρωταθλήματος. Πολλά κλαταρίσματα, πολλές εγκαταλείψεις και αρκετή ζέστη, έφεραν τους οδηγούς στα όρια τους. Παράλληλα δεν είναι τυχαίο πως στις περισσότερες σημερινές Ε.Δ. είχαμε διαφορετικό νικητή, αποδεικνύοντας πως όλα είναι «ανοικτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα Σαββάτου και οι 6 αυριανές Ε.Δ.

Ε.Δ. Ρεγγίνι: 28.67χλμ. ώρα 8:16

Ακριβώς η περσινή Ε.Δ. Ελάτεια, με αντίθετη φορά. Σημεία αναφοράς είναι το πέρασμα από τα νερά στο 4,74 χλμ. της ε.δ. καθώς και τα τελευταία πολύ γρήγορα κατηφορικά 10,59 χλμ. του ελληνικού “Pikes Peaks”, που πολλοί θεατές προσμένουν να παρακολουθήσουν για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ε.Δ. Θήβα: 20.95χλμ. ώρα 10:37

Η φετινή Θήβα έχει νέα χάραξη με συνολικό μήκος 20.95 χλμ. και 54 διασταυρώσεις (!) χωρίς ωστόσο να περνάει από το γνωστό πεδίο βολής. Σε γενικές γραμμές το μοτίβο της ε.δ. παραμένει γνωστό, με αλλεπάλληλες στροφές σε μαλακό -στο μεγαλύτερο μέρος-οδόστρωμα.

Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι: 25.87χλμ. 1ο πέρασμα: 13:05 2ο πέρασμα: 17:05

Με ίδια εκκίνηση με την έκδοση του 2021 (Οικισμός Κιάφα Μπέκα), μετά από σχεδόν 6 χλμ. μπαίνει σε άσφαλτο και έπειτα από περίπου 1,3 χλμ. στρίβει επί τόπου δεξιά στο γνωστό τμήμα με 3Α μέχρι την Παναγία του Πράθι. Από εκεί συνεχίζει αριστερά σε ένα ιδιαίτερα στενό κατηφορικό κομμάτι μήκους 3,60 χλμ. και συναντάει το ποτάμι. Συνεχίζει είτε διασχίζοντάς το είτε μέσα στην κοίτη του για τα υπόλοιπα 6,00 χλμ. μέχρι τον τερματισμό, στον οικισμό Κάτω Χαρβάτι.

Ε.Δ. Λουτράκι: 12.90χλμ. ώρα 15:45

Πρόκειται για την περυσινή ε.δ. Πίσια με διαφορετικό τερματισμό. Ξεκινάει με στενό ανηφορικό κομμάτι μήκους 3,30 χλμ. από το εστιατόριο Πλάτανος στα Πίσια, μέχρι την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης. Στη συνέχεια έχει ένα πολύ γρήγορο κατηφορικό κομμάτι μήκους 4,30 χλμ. Μετά μπαίνει σε ιδιαίτερα κατηφορικό και τεχνικό κομμάτι μήκους περίπου 5,00 χλμ. για να τερματίσει στα πρώτα σπίτια του οικισμού Άνω Χαρβάτι.

Υπερειδική «Σείριος»: 1.97χλμ. ώρα 21:05

Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,97 χλμ., θα διατρέξει τον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού, καθώς και τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα. Τα αυτοκίνητα θα προσφέρουν θέαμα για περίπου τρεις ώρες σε όσους φίλους του αγώνα βρεθούν στην περιοχή για να απολαύσουν τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο να οδηγούν τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μαζί τους, όλα τα ελληνικά πληρώματα που διαχρονικά κοσμούν τον αγώνα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...