3 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 κουταλάκια πάπρικα
4 ψεκασμούς GINGER ΗERB SPRAY TURCI
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
½ κύβο ζωμό κότας διαλυμένο σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό
3 κουταλιές τυρί κρέμα (cream cheese)
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όταν ψηθεί το κοτόπουλο προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή με ένα σπυρωτό άσπρο ρύζι.
Αν θα προσθέσετε κάποιο μπαχαρικό βάλτε τζίντζερ GINGER ΗERB SPRAY TURCI που έχουμε βάλει και στο κοτόπουλο.
TIPS
Για νοστιμιά: Συνοδεύεται με ένα ωραίο σπυρωτό ρύζι εμπλουτισμένο με εστραγκόν (μπαχαρικό πλούσιο σε μυρωδιά και γεύση). Προσοχή όμως, λόγω της δυνατής του γεύσης βάζετε μικρές ποσότητες στο φαγητό και να το προσθέτετε προς το τέλος.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!