Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Monza: Θα καταφέρει άραγε ο Lando Norris να στρίψει πρώτος;

F1 Monza: Θα καταφέρει άραγε ο Lando Norris να στρίψει πρώτος;


Του Περικλή Χαλάτση

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 16ο Grand Prix στο Autodromo National Monza. Ο Lando Norris σίγουρα βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Ενώ είναι άριστος όταν γίνεται ο αγώνας στις εκκινήσεις δεν τα πάει και τόσο καλά. Σίγουρα είναι θέμα πίεσης. Το άγχος πάντα επηρεάζει αρνητικά τους πιλότους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lando Norris θέλει νίκη για να κλείσει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα που έχει από τον προπορευόμενο στη βαθμολογία αλλά πολύ πεσμένο Max Verstappen. Φαίνεται ότι η κακή ψυχολογία του Ολλανδού οφείλεται στο γεγονός ότι η Red Bull δεν μπορεί να κερδίσει την ανερχόμενη McLaren. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Max Verstappen δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αρχίζει να χάνει έδαφος.

Η σειρά εκκίνησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν ξεκινήσει ο σημερινός αγώνας ο Max Verstappen έχει 295 βαθμούς και ο Lando Norris έχει 225. Αν δούμε τις διαφορές των δυο πριν από τρείς μήνες μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί . Τότε λέγαμε ότι χάθηκε το ενδιαφέρον στη F1 από τον μονόλογο “Max”. Ο Verstappen έκανε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ξεκίναγε πρώτος και τερμάτιζε πρώτος. Έκανε κύκλους στις πίστες χωρίς να πιέζεται από κανένα μονοθέσιο.

Να όμως που η McLaren έκανε την έκπληξη. Ο μονόλογος του Ολλανδού σταμάτησε και το πρωτάθλημα απέκτησε ενδιαφέρον.

Πίσω από τους δύο, Verstappen και Norris ακολουθεί ο Charles Leclerc με 192 βαθμούς. Όχι ότι ελπίζει για το τίτλο αλλά το παλεύει για το γόητρο της ομάδας τους. Τις τρεις επόμενες θέσεις έχουν ο Piastri (179Β), ο Sainz (172β) και την εξάδα κλείνει ο Hamilton (154β).

Στις εργοστασιακές ομάδες η διαφορά που έχει η Red Bull με την McLaren είναι τόσο μικρή που ακόμη και σήμερα μπορεί να αλλάξει. Η Red Bull έχει 434 βαθμούς και η McLaren 404 βαθμούς. Την πεντάδα κλείνουν η Ferrari (370β), η Mercedes (276β) και η Aston Martin (74 β).

Ο αγώνας σήμερα, στην πίστα με τις 11 στροφές και τις τρείς μεγάλες ευθείες, θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί από τα συνδρομητικά κανάλια Ant1+ και F1 TV pro αλλά και από το ελεύθερο κανάλι του Ant1.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...