Connect with us

Hi, what are you looking for?

Οικονομία

Εφαρμογή της ΖeniΘ για τη διαχείριση του λογαριασμού ρεύματος

Εφαρμογή της ΖeniΘ για τη διαχείριση του λογαριασμού ρεύματος


Η ZeniΘ, πάροχος ενέργειας, ανακοίνωσε την λειτουργία της νέας εφαρμογής «myZeniΘ» για τον πλήρη έλεγχο, από τους ίδιους τους καταναλωτές, της κατανάλωσης ρεύματος και αερίου στο σπίτι ή στην επιχείρηση, απευθείας από το κινητό.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, οι καταναλωτές συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν τους νέους κανονισμούς και να επιλέξουν τα σωστά ενεργειακά προϊόντα. Για να τους διευκολύνει σε αυτή την διαδικασία, η ΖeniΘ δημιούργησε την εφαρμογή myZeniΘ με γνώμονα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την εφαρμογή myZeniΘ, οι καταναλωτές μπορούν:

– Να διαχειρίζονται την ενεργειακή τους κατανάλωση και τους λογαριασμούς τους, απευθείας από το τηλέφωνό τους, χωρίς την ανάγκη για φυσικές επισκέψεις σε καταστήματα ή τράπεζες.

– Να παραμένουν ενημερωμένοι για την ενεργειακή τους χρήση και να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις, έχοντας πρόσβαση στο προσωπικό τους αναλυτικό ιστορικό κατανάλωσης ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Να πραγματοποιούν βασικές διαδικασίες, όπως πληρωμή λογαριασμού ή/και υποβολή ενδείξεων μετρητή (metering), εύκολα και γρήγορα μέσω του κινητού τους, χωρίς την ανάγκη κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο ή επίσκεψης σε κάποιο κατάστημα.

Η ΖeniΘ, δηλώνει ότι στόχος της είναι να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο όλοι αλληλεπιδρούμε με την ενεργειακή μας κατανάλωση, προσφέροντας μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής.

Η εφαρμογή myZeniΘ είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη σε συσκευές Android και iOS.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...