Το αδελφάκι του Oniro by the Sea κρατά το πρώτο μέρος του ονόματος, και μαζί του την εγγύηση για την ποιοτική και ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου. Βασική του φιλοσοφία η προσήλωση στην κυπριακή κουζίνα, την οποία ο σεφ Στέφανος Νικολάου εκμοντερνίζει με και την οδηγεί στο σήμερα, αναδεικνύοντας τοπικές πρώτες ύλες με ενδιαφέρουσες διεθνείς πινελιές. Ανάμεσα στα πιάτα που θα βρεις στο προσεκτικά επιμελημένο συνοπτικό μενού, με την to-share φιλοσοφία, δελεαστικά ντιπ, τραγανές σαλάτες με ολόφρεσκα υλικά, κυρίως πιάτα και τέσσερα επιδόρπια. Δοκίμασε το Σπετσοφάι με λουκάνικο και αβγό ποσέ, τα κεφτεδάκια με αρνίσιο και βοδινό κιμά, τα Σκιουφιχτά με τυρί πεκορίνο, το τραχανώτο, τα γεμιστά με κριθαράκι, το ψάρι ημέρας με πουρέ σκορδαλιάς με παντζάρι και τα αρνίσια παϊδάκια.
Αγίου Κενδέα, Πάφος, 26 322444.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!