Έχοντας αποσπάσει το Βραβείο Κυπριακής Κουζίνας στον γαστρονομικό θεσμό Χρυσοί Σκούφοι το 2019 και το Top Notch το 2023, το εστιατόριο της Πάφου ξεχωρίζει ως ψαροφαγική πρόταση στην πόλη, τόσο για την αισθητική όσο και για το προσεγμένο του μενού.
Ο Λευτέρης Σπαρίλας προτείνει έναν κατάλογο με ατού τα φρέσκα ψάρια ανάλογα με το τι θα φέρει η θάλασσα, ετοιμάζοντας με μαεστρία ψάρια και θαλασσινά στη σχάρα και στο τηγάνι, αλλά και πολύ καλά ωμά (καρπάτσιο και ταρτάρ).
Επαμεινώνδα 2, Πάφος, 26944252.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!