Τα πιο ζουμερά και νόστιμα κεμπάπ ψήνονται με αρμένικη συνταγή. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συνταγές το μυστικό είναι τα φρέσκα μυρωδικά. Συνοδεύστε με γιαούρτι και την ντοματένια-πικάντικη ωμή σάλτσα ντομάτας εσμέ!
Διαδικασία
Βήμα 1
Κεμπάπ: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μίγμα του κιμά, σκεπασμένο, στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε μέτρια κεμπάπ και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, διατηρώντας τα ζουμερά. Προσθέτουμε τον δυόσμο στο γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
Σερβίρουμε τα κεμπάπ με τη σάλτσα εσμέ, γιαούρτι και πίτες.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!